با سلام خدمت دوستان
باید عرض کنم طبق هماهنگی هایی که شده قراره ساخت این کیس رو توی نمایشگاه الکامپ 2008 بدیم .
خیلی ممنون ، انشاالله که همین طور باشه و بشه توی درس هم این طور پشت کار داشت . خوب آره ولی این هم خودش همچین قیمت پائینی نداره چون برای من 200 آب خورد البته اگر بخوام مجددا بسازم خیلی ارزونتر میشه ولی اولین بار خیلی خرج گزاشت روی دستم . در جذب گرما نمیدونم چی بگم ولی وقتی تمام فنها روشن هست بدنه خود کیس یعنی اکرولیک هم سرد میشه . عکس بغل هم چشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونم .ابعاد بود 54*52*28 که طول ، ارتفاع ، عمق کیس هست حالا خودتن قضاوت کنید میدل هست یا فول . در مورد اون مخزن هم دردسر زیاد داره یعنی خوب در نمیاد بهتره بری بگردی چون اول باید یه ورق اکرولیک با توجه به ابعاد خودت ببری بعد اون رو گرم کنی که میتونی روی اجاق گاز خونه هم انجام بدی ولی دور از چشم مادر خونه چون اگر ببینه کارت پس معرکس ( شوخی کردم مشکلی نداره چون یه مقدار آتیش میگره ولی راحت خاموش میشه ) بعد که گرم بکنی شل میشه و اینجا باید از یک استوانه استفاده کنی و روی اون اکرولیک رو حالت بدی و بعد دوسر اون رو با یک ماده به نام کولور فوم به هم بپسبونی که خوده این ماده دردسرهای خودش رو داره که البته توی نمایشگاه اگر خدا بخواد نشون میدم . و اینکه لوله تو خالی فکر نکنم باشه با اون قطری که شما میخوای .سلام .
خدا وکیلی که خیلی عالی شده .
راستی . یه چیزی که از اولش باید می پرسیدم . اینی که شما ساختی ابعادش در حد فول تاور هست یا میدل تاور .
یه چیز دیگه هم اینکه اگه بتونی یه راهنمایی در باره اون چیزی که برای مخزن می خواستم بفرمایی خیلی ممنون میشم . منظروم اینه که لوله آکرولیت پیدا میشه یا نه باید بدم برام گردش کنن .
بازم میگم . خیلی عالی شده . منتظر آموزش هستیم استاد .
اوه !!!!! این کیه تو اون عکس بالاییه ؟؟؟؟؟؟؟ اِاِاِاِاِاِاِ ... علی ه
فعلا بای
نوید جان شما دقیقا رفتی سراغ گرون فروشترین فروشگاه اون منطقه .سلام :
راستي بد نيست آدرس محل فروش طلق رو اين جا مجددا بنويسم !
ميدان پانزده خرداد - بين ناصر خسرو و مصطفي خميني - سمت چپ ( ضلع شمالي ) خيابان پامنار - نبش خيابان اولين فروشگاه طلق هايي رنگي دارد . من فردا مسيرم اون سمت هست و حتما رنگ هاشون براتون آمار مي گيرم .
براي نئون توي کيس هم يک فکر عالي و صد در صد عملي به ذهنم رسيد که اجرا مي کنم و بعد مي گم ...
من بيشتر تو فکر يک کيس با بازده خنک کنندگي بالا هستم تا ظاهر کيس ...
با تشکر از تمامی دوستان .
Bookmarks