سلام
خیلی عالی شده .
یه پیشنهاد برای جای ODD ها . از طرحی که در کیس هایی مشابه با TRANSFORMER هست میتونی استفاده کنی . اون جوری شاید جالب تر بشه . ولی الان چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
آهان . یه طرح دیگه . برای جای ODD ها از طرحی که برای جلوی asus vento استفاده شده هم میتونی طرح بگیری . این جوریئ به نظرم کم خرج تر بشه برات . و اینکه کلا از هر طرحی که استفاده می کنی بهتره که دور و اطراف اونها رو هم رنگ باهاشون بسازی . یعنی اطراف odd رو مثلا به رنگ سفید در بیاری .
یه سوال هم دارم .
من دارم دنبال یه سری لوله شفاف میگردم . به قطر تقریبی 10 سانتی متر . چیزی توی بازار دیدی یا نه ؟ خیلی کارم گیره . برای مخزن می خوام . ( باز یاد مخزن افتادم . تو روح بعضیا که می گرخن و میرن اسم عوض می کنن ... )
اگه لوله شفاف پیدا نمیشه به نظرت این طرح خوبه ؟ :
قبلا تویبرنامه به خانه بر میگردیم دیده بودم که یه نفر یاد میداد با ورق های آکرولیت یا آکرولیت که شبیه به طلق بودن بعضی وسایل تزئینی یا کاربردی زیبا برای خونه میساخت . مثلا سینی یا جا روزنامه ای و یا هر چیز دیگه ای . طرف برای شکل دادن به اون ورق ها از حرارت استفاده می کرد . وقتی ورق گرم میشد شروع میکرد به فرم دادنش . خیلی قشنگ میشد .
حالا طرحم اینه که اگه لوله شفاف پیدا نکردم از این ورق ها بگیرم و خودم به صورتی که می خوام مخزن طراحی کنم . ( اه بازم ... ) به نظرت طرح خوبیه ؟ اصلا این ورق های آکرولیت یا اکرولیک که شما خریدی این قابلیت رو داره ؟
راستی . اون شخصی که این کار ها رو انجام میداد با استفاده از یه المنت بخاری برقی که یک جا ثابت شده بود و با 2 تا آجر که کنارش بود یه چیزی شبیه به این منقل های پیکنیک درست کرده بود . بعد هم که می خواست اون قسمت ها رو گرم که دیگه به هیچ وجه المنت به ورق نمیچسبید .
راستی . چسب خاصی برای این کار استفاده می کنی؟
یادت هم نره که اموزشش رو بزاری . شدیدانه مشتاقیم ببینیم چه می توانیم بکنیم .
فعلا