سلام .
آقا نوید گل . شما موقع ساخت کیس اول توی ذهنت طرح رو بررسی کن . یعنی به صورت سه بعدی شبیه سازیش کن . بعد هم اگه تونستی بهتره که نوع کولینگی که مد نظرته رو سعی کنی که با مقوا در بیاری . یعنی با مقوا یا ورق های پلاستیکی ( همون هایی رو مد نظر دارم که خیلی شبیه به کارتون میسازنشون . یعنی 2 تا ورق پلاستیک کنار همن و بینشون حالت شبکه شبکه ساخته شده . ) کیستون رو شبیه سازی کنید و ببینید که واقعا جواب میده یا نه . یعنی میارزه که از این طرح استفاده کنید یا نه . این کار رو بهش میگن ماکت سازی اگه اشتباه نکنم . مزیتش هم اینه که شما بدون هزینه زیاد به راحتی نتیجه آخر رو شبیه سازی کردی . ولی همیشه نمیشه روی این نتیجه ها حساب کرد و گاهی تفاوت فاحشی دارن .
بگذریم . راستی . پیشنهادم برای شما اینه که طراحیت بیشتر جوری باشه که بتونی به آسانی به هر جای وسایلت توی کیس که خواستی دسترسی داشته باشی . و اینکه روی مسئله مهمی فکر کنی که بنده الان شدیدا درگیرشم . این که بتونی حتی مادر بردت رو با اتصالاتی غیر از پیچ کردن به سرعت در عرض کمتر از 10 دقیقه باز کنی یا ببندی .
یه مطلب دیگه رو هم که می خواستم بگم . اقای iriali که اگه اشتباه نکنم اسمتون باید علی باشه ، شما هنوز تصمیم داری اون فرز انگشتی رو بفروشی ؟ اگه آره که ما خریداریم . البته بازم به شرط چاقو . یعنی همون به شرط بریدن و سوراخ کردن مس . اگه جوابتون بله هست لطف کنید یه پیام خصوصی بفرسیتد ممنون میشم . اگرم که نه خوب دیگه تکرارش نمیکنم و میرم خودم رو خلاص می کنم و یکی میخرم .
ممنون
فعلا
Bookmarks