ALIRE7A (27-10-08)
سلام .
ببینم . جدا سبز سیستم دیگه پرفکت لایت نداره ؟ این جوری که خیلی بد میشه . یه سر برو طبقه 4 پاساژایران مغازه با نام cooling sys . از اون بپرس شاید داشته باشه .
اون مغازه هم که توی جمهوری بود آدرسش اینه .
تهران . خیابان جمهوری . بین حافظ و سی تیر . کوچه آلیک . ( از این جا به بعد رو لری میگم چون اسم مغازه رو یادم نیست ) سمت شرقی کوچه که در واقع میشه سمت روبرویی نیوکیت . بغل یه مغازه کوچیک به نام ژورک . این مغازه هم کوچولوئه .
برید توی مغازه ولی نگید : " پرفکت لایت " . چون با این نام نمیشناسه . همون جا جلوی ویترینش رو نگاه کنید احتمالا داشته باشه . هم به صورت حلقوی داره هم به همون حالت میله ای . اون حلقوی ها برای دور فن خیلی حال میده .
امید وارم که تونسته باشم کمک کنم .
راستی . اگه بتونی همه تجربیاتت رو در زمینه ساخت کیس به صورت یه فایل pdf دربیاری و بزاری توی سایت خیلی عالی میشه .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
ALIRE7A (27-10-08)
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فون ايران گرون فروشه ! من اين رو گذاشتم که يعني توي ايران هم موجود هست ...
فقط يکم بايد گشت تو بازار ...
ALIRE7A (27-10-08)
ای بابا کیوان رو دقیقا وقتی از سبز سیستم اومد بیرن دیدم یه سلام احوال پرسی کردیم باهاش چون چند بار از طرف لیون کامپوتر پیشش رفتم مارو میشناسه ، من آمار کل اجناسش رو دارم اون اصلا نداره یه فن Tt آورده که اون رو هم ازش گرفتم .یه سر برو طبقه 4 پاساژایران مغازه با نام cooling sys . از اون بپرس شاید داشته باشه .
تموم بشه باشهراستی . اگه بتونی همه تجربیاتت رو در زمینه ساخت کیس به صورت یه فایل pdf دربیاری و بزاری توی سایت خیلی عالی میشه .
با تشکر
ساخت لوگو روي كيس
http://www.thinkcomputers.org/beta/h...=articles&id=1
ALIRE7A (28-10-08)
|
Making a custom PC enclosure with Protocase
http://www.tomshardware.com/review_print.php?p1=1912
ALIRE7A (28-10-08)
D J V A H I D (29-10-08), N@VID (29-10-08), Shahryar (30-10-08)
آقا عالی شده... حسابی کردیش شاهچراغ ... یه عکس هم تو روز روشن میگیری ببینیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (29-10-08)
D J V A H I D (29-10-08), Shahryar (30-10-08), ViViD (29-10-08)
FANTANSTC ... نمیفروشیش ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ALIRE7A (29-10-08)
ALIRE7A (29-10-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks