ALIRE7A (24-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iriali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من تقريبا تهران رو مثل کف دستم بلدم ولي اين آدرس رو نفهميدم !
پامنار کجا ملت کجا ...
شما مي فرماييد ايستگاه ملت ... يعني توي خيابون ملت يا همون چراغ برق خودمون ...
اونجا لوازم فروش هاي ماشين هستند، کجاش طلق مي فروشند ؟
آخه کيس هاي بازار اوني نيستند که ما مي خواهيم و بايد از روي اجبار اون ها رو بخريم ...
کولينگشون هم توي افسايد هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مي خوام دقيقا يک کيسي بسازم که از جلو حجم وسيعي هوا رو بکشه تو و از بغل بده بيرون
توي کسي هم بخش بندي مي کنم و يک تکه نمي سازم . مثل اتاق !
با تشکر ويژه
ALIRE7A (24-10-08)
با سلام
آقا شما میدان پانزده خرداد رو که به طرف چها راه سیروس بری یه خیابون هست به نام پامنار که کلا میگن پامنار -
یا ایستگاه پانزده خرداد رو پیاده میشی به طرف شرق 1 کیلومتر میری که تابلو زده پامنار .
یا همون گوچه برق که وسایل اسپورت ماشین میفروشن رو که میخوره به توپ خونه 1 کیلومتر به سمت شرق میری
یا ایستگاه امام خمینی رو که پیاده شدی بالا که میای بگی پامنار با این تاکسی های جدید ( ون ) با 250 تومن میبرن پامنار .
دیگه راهی یادم نمیاد بگم
با تشکر
N@VID (25-10-08)
|
سلام .
آقا نوید گل . شما موقع ساخت کیس اول توی ذهنت طرح رو بررسی کن . یعنی به صورت سه بعدی شبیه سازیش کن . بعد هم اگه تونستی بهتره که نوع کولینگی که مد نظرته رو سعی کنی که با مقوا در بیاری . یعنی با مقوا یا ورق های پلاستیکی ( همون هایی رو مد نظر دارم که خیلی شبیه به کارتون میسازنشون . یعنی 2 تا ورق پلاستیک کنار همن و بینشون حالت شبکه شبکه ساخته شده . ) کیستون رو شبیه سازی کنید و ببینید که واقعا جواب میده یا نه . یعنی میارزه که از این طرح استفاده کنید یا نه . این کار رو بهش میگن ماکت سازی اگه اشتباه نکنم . مزیتش هم اینه که شما بدون هزینه زیاد به راحتی نتیجه آخر رو شبیه سازی کردی . ولی همیشه نمیشه روی این نتیجه ها حساب کرد و گاهی تفاوت فاحشی دارن .
بگذریم . راستی . پیشنهادم برای شما اینه که طراحیت بیشتر جوری باشه که بتونی به آسانی به هر جای وسایلت توی کیس که خواستی دسترسی داشته باشی . و اینکه روی مسئله مهمی فکر کنی که بنده الان شدیدا درگیرشم . این که بتونی حتی مادر بردت رو با اتصالاتی غیر از پیچ کردن به سرعت در عرض کمتر از 10 دقیقه باز کنی یا ببندی .
یه مطلب دیگه رو هم که می خواستم بگم . اقای iriali که اگه اشتباه نکنم اسمتون باید علی باشه ، شما هنوز تصمیم داری اون فرز انگشتی رو بفروشی ؟ اگه آره که ما خریداریم . البته بازم به شرط چاقو . یعنی همون به شرط بریدن و سوراخ کردن مس . اگه جوابتون بله هست لطف کنید یه پیام خصوصی بفرسیتد ممنون میشم . اگرم که نه خوب دیگه تکرارش نمیکنم و میرم خودم رو خلاص می کنم و یکی میخرم .
ممنون
فعلا
آخرین ویرایش توسط good_punisher در تاریخ 25-10-08 انجام شده است
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
سلام :
با تشکر فروان ...
اين سايت رو گير اوردم که براي الگو برداري خيلي عالي هست :
http://www.crazypc.com/products/case...semodsmain.htm
با سلامیه مطلب دیگه رو هم که می خواستم بگم . اقای iriali که اگه اشتباه نکنم اسمتون باید علی باشه ، شما هنوز تصمیم داری اون فرز انگشتی رو بفروشی ؟ اگه آره که ما خریداریم . البته بازم به شرط چاقو . یعنی همون به شرط بریدن و سوراخ کردن مس . اگه جوابتون بله هست لطف کنید یه پیام خصوصی بفرسیتد ممنون میشم . اگرم که نه خوب دیگه تکرارش نمیکنم و میرم خودم رو خلاص می کنم و یکی میخرم .
محمد رضا اسم من علیرضا هست که البته دوستان میگن علی
در مورد فروش باید بگم شما اگر میتونید چند وقت صبر کنید چون الان خودم احتیاج دارم و نمیتونم به این فکر باشم و مطمئا باشید اون رو به شما میدم حالا اگر هم نخوام بفروشم حتما بهتون میدم که تست بکنید ببینید به دردتون میخوره یا نه چون اگر خودتون بخرید و ببینید کارائی براتون نداره ضرر میکنید . قبلا هم به شما گفتم اگر کاری که میخواهید بکنید قدرتی باشه کم میاره چون من خودم وقتی باهاش دارم چیز سختی رو سوراخ میکنم بعضی اوقات توی کار گیر میکنه .
نوید جان این که همش فروشی هست و اصلا هیچ کدومش توی ایران گیر نمیاد من خودم دنبال مهتابی برای توی کیس گشتم که آخرش توی بازار ماشین فروشها سر در آوردم که من رنگ آبی میخواستم ولی اونها سفید داشتن و 10 هزار تومان میفروختن .
برای این کار اگر بخواهید از اکرولیک برای ساخت کیس استفاده کنید که قیمت یک شیت 120*183 با ضخامت 3 میل 40 هزار تومان هست ، و بخواهید اول ماکت اون رو بسازید میتونید از شیت کریستال استفاده کنید که خصوصیاتی همچون اکرولیک داره با قیمت 14 هزار تومان که ایرانی هست .سلام .
آقا نوید گل . شما موقع ساخت کیس اول توی ذهنت طرح رو بررسی کن . یعنی به صورت سه بعدی شبیه سازیش کن . بعد هم اگه تونستی بهتره که نوع کولینگی که مد نظرته رو سعی کنی که با مقوا در بیاری . یعنی با مقوا یا ورق های پلاستیکی ( همون هایی رو مد نظر دارم که خیلی شبیه به کارتون میسازنشون . یعنی 2 تا ورق پلاستیک کنار همن و بینشون حالت شبکه شبکه ساخته شده . ) کیستون رو شبیه سازی کنید و ببینید که واقعا جواب میده یا نه . یعنی میارزه که از این طرح استفاده کنید یا نه . این کار رو بهش میگن ماکت سازی اگه اشتباه نکنم . مزیتش هم اینه که شما بدون هزینه زیاد به راحتی نتیجه آخر رو شبیه سازی کردی . ولی همیشه نمیشه روی این نتیجه ها حساب کرد و گاهی تفاوت فاحشی دارن .
با تشکر
سلام
ممنون ازت علی رضا جان . لطف داری که راهنمایی میکنی . هر وقت کارت باهاش تموم شد یه قرار کوچولو بزاریم که یه تست سریع ازش بگیرم . اگه دیدم این مدل کم میاره با یکی دیگه از دوستان یه دونه اشتراکی میگیریم . بازم ممنون از رانمایی هات در این زمینه ها
و اما این مهتابی که گفتی توی پاساژ ایران میتونی پیدا کنی . برو سبز سیستم . بگو پرفکت لایت ( PERFECT LOGHT ) می خوام . یا هر نوع توضیحی که می خوای بهش بده . اگه اون نداشت یه جا توی جمهوری بهت میگم . اگه سبز سیستم داشته باشه فکر نمی کنم بیشتر از 10 تومن قیمت بزاره . ولی اونی که توی جمهوریه چند مدل دیگه هم ازش داره . یعنی فقط میله ای نداره . به صورت یه حلقه هم هست . اون موقعی که از این که تو جمهوریه پرسیدم ترانسش رو میداد 5 تومن و هر لامپی با هر رنگی که می خواستی هم 5 تومن بود . ولی این که الان هم داشته باشه یا نه نمیدونم . و اینکه اگه داشته باشه چه قیمتی می خواد بده .
با این قیمتی که برای شیت ایرانیش گفتی منو یه جورایی به هوس انداختی ها ... . البته فکر نمی کنم الان فرصت این کار رو داشته باشم . ولی یه چیزایی توی ذهنم دارم میپرورونم .
موفق باشی . تا اینجا که بنده نگاه می کنم خیلی خوب پیش رفتی . ان شاءالله بقیه اش هم عالی پیش بره .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
ALIRE7A (25-10-08)
با سلامبا این قیمتی که برای شیت ایرانیش گفتی منو یه جورایی به هوس انداختی ها ... .
باشه
محمد جان اگه این کم بیاره مطمئن باش نوع های دیگه هم کم میاره ، خفن ترینشون نوع صنعتی هست که دندان پزشکها ازش استفاده میکنن ، اون موقع که من میخواستم این رو بخرم 120 میگفتن نوع صنعتیش رو .
اینو بگم از این شیت نمیشه استفاده کرد برای اصلی چون توش حباب داره و باید بگم افتضاحه ولی برای ماکت خیلی خوبه .
آقا اون آدرسها هم بده خیلی نیاز دارم .
سلام :
آب در کوزه و ....
http://www.phoniran.com/_-fa/pre-cat...=f,601,612,532
ALIRE7A (26-10-08)
|
.... ما گرد جهان میگردیم .
ولی 12 زیاده
با تشکر
و اما این مهتابی که گفتی توی پاساژ ایران میتونی پیدا کنی . برو سبز سیستم . بگو پرفکت لایت ( PERFECT LOGHT ) می خوام . یا هر نوع توضیحی که می خوای بهش بده . اگه اون نداشت یه جا توی جمهوری بهت میگم . اگه سبز سیستم داشته باشه فکر نمی کنم بیشتر از 10 تومن قیمت بزاره . ولی اونی که توی جمهوریه چند مدل دیگه هم ازش داره . یعنی فقط میله ای نداره . به صورت یه حلقه هم هست . اون موقعی که از این که تو جمهوریه پرسیدم ترانسش رو میداد 5 تومن و هر لامپی با هر رنگی که می خواستی هم 5 تومن بود . ولی این که الان هم داشته باشه یا نه نمیدونم . و اینکه اگه داشته باشه چه قیمتی می خواد بده .
با سلام
محمد جان یه مغازه 3*4 که گروه خونیش به PERFECT LOGHT نمیخوره ، رفتم نداشت و فقط مادربد و کارت گرافیک داشت که اون رو هم با قیمت نجومی میداد .
من کلا بیخیال این PERFECT LOGHT شدم
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks