راستی . خیلی خیلی قشنگ شده . به نظرم اگه بتونی فکری که این دوستمون هم گفت رو اجرا کنی زیبا تر میشه . ولی در کل خیلی جالب شده . این طوری که توی تصویر پیداست به نظر میاد که با حدود ارتفاع کیس های فول تاور ساخته باشیش .
موفق باشی
سلام
آقا به نظرت میشه باهاش فلزی مثل مس رو تراشید یا مثلا با اون سنگ انگشتی ها سوهان کاریش کرد ؟ منظورم اینه که کم نمیاره ؟ اگه حتی با یکمی حوصله بشه ازش کار کشید پایه ام .
اگه تهران هستی شماره ات رو برام بفرست به پیام خصوصی . ما نارمک میشینیم . بهت زنگ میزنم و راجع به قیمت و این چیزاش چک و چونه میزنیم و ان شاء الله چشم شیطون کر و گوش شیطون کور ( همون گوش شیطون کر درسته ها ) بعد از عید فطر ازت می خرمش . ولی خداییش قیمت رو منصفانه حساب کنی .
راستی 2 تا سوال
این فرز همونیه که توی طلا سازی استفاده میشه ؟
و دوم این که اگه اون خرطومی سرش رو وصل نکنی چی میشه ؟ اون وقت میشه روی این حساب کرد که توانش بالاتر بره و بتونه با وجود سرعت بالا قدرت هم داشته باشه ؟
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
راستی . خیلی خیلی قشنگ شده . به نظرم اگه بتونی فکری که این دوستمون هم گفت رو اجرا کنی زیبا تر میشه . ولی در کل خیلی جالب شده . این طوری که توی تصویر پیداست به نظر میاد که با حدود ارتفاع کیس های فول تاور ساخته باشیش .
موفق باشی
![]()
در مورد برش باید بگم که من خورم چندتا پیچ که بلند بود خواستم کوتاه کنم زیاد جالب نبود حالا من نمیدونم این خارجی ها چه طوری با این وسیله برش میدن ولی اگر بخواهی استفاده کنی باید حوصله به خرج بدی و دیگه اینکه باید یه سری وسیله مخصوص برش فلز رو بخری اینهایی که میبینی برای چیزهای نرم هست مثل اکرولیک در ضمن خیلی هم نباید ازش کار کشیدسلام
آقا به نظرت میشه باهاش فلزی مثل مس رو تراشید یا مثلا با اون سنگ انگشتی ها سوهان کاریش کرد ؟ منظورم اینه که کم نمیاره ؟ اگه حتی با یکمی حوصله بشه ازش کار کشید پایه ام .
اگه تهران هستی شماره ات رو برام بفرست به پیام خصوصی . ما نارمک میشینیم . بهت زنگ میزنم و راجع به قیمت و این چیزاش چک و چونه میزنیم و ان شاء الله چشم شیطون کر و گوش شیطون کور ( همون گوش شیطون کر درسته ها ) بعد از عید فطر ازت می خرمش . ولی خداییش قیمت رو منصفانه حساب کنی .
راستی 2 تا سوال
این فرز همونیه که توی طلا سازی استفاده میشه ؟
و دوم این که اگه اون خرطومی سرش رو وصل نکنی چی میشه ؟ اون وقت میشه روی این حساب کرد که توانش بالاتر بره و بتونه با وجود سرعت بالا قدرت هم داشته باشه ؟
فعلا
در مورد قیمت هم دیگه قیمت منصفانه هست و انتظار ندارید چیزی رو که 34 خریدم بهتون 5 بفروشم که .
در مورد سوال اول تا حالا که ندیدم یعنی نمیدونم .
سرعتش بالا میره ولی اون خرطومی رو خودم بهش وصل کردم یعنی جدا میشه و برای راحتی کار هست . و همون طور که گفتم 35 هزار دور در دقیقه هست البته عدد هست ولی خوب میشه تا یه جاهایی روش حساب کرد .ولی من این تضمین رو به شما نمیدم که براحتی بتونید باهاش فلز ببرید همون طور که خودم به راحتی نتونستم باهاش اکرولیک ببرم در واقع این برای برش نیست برای ریزه کاری هست مثل سمباده زدن .
سلام
آقا این عکس رو ببینید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا می خواستم یه راهنمایی بکنید چطوری میتونم کیسم رو به این شکل رنگ کنم . یا حتی شده با برچسب . یعنی راستش یکی از دوستان بهم پیشنهاد داد که می تونی طرح ها رو بکشی و به صورت برچسب در بیاری و بچسبونی روی کیس . کیس که من دارم thermal take ARMOR هستش . خودش دارای یه در شیشه ایه . ولی تماما مشکی .
خلاصه . اگه بتونید راهنماییم کنید که چطوری این چنین طرح هایی رو توی کامپیوتر بکشم و بعد هم ببرم برای پرینت کردن روی یه کاغد برچسب دار ممنونتون میشم .
فعلا
آخرین ویرایش توسط good_punisher در تاریخ 25-09-08 انجام شده است
![]()
با سلام
عکس لود نمیشه چه عادی چه با فیل تر شکن
سلام
دوباره آپلودش کردم . ببین میاد
![]()
|
سلام :
این طلقی که با هاش کیس رو می سازند از کجا می شه تهیه کرد ؟
من هم دارم یک کیس طراحی می کنم ...
الان در قدم های اولم و در حال طراحی و شکل بندی کیس هستم .
به این نتیجه رسیدم که اول باید از کفه ی مادربرد یا همون صفحه زیرین مادر برد شروع کنم تا آروم آروم ، مثل
یک پازل جمعش کنم .
با سلام
یه عکس از کیس بزار لطفا چون ARMOR خودش چند نوعهکیس که من دارم thermal take ARMOR هستش
باید اول یه پس زمینه داشته باشی که طرف از سیاه استفاده کرده و بعد با اسپری قهوه ای زده و در پایان از سفید استفاده کرده در واقع ساه کامل و رنگ قهوه ای و سفید رو به طور نا منظم استفاده کرده . شما برای نا منظم از ارتفاع تقریبا 20 سانتی اول سفید به طور نامنظم میپاشی و بعد از ارتفاع نزدیکتر دوباره میپاشی طبق نمونه اونجاهایی که زمینه مشخصه از ارتفاع بالا و جاهایی که زمینه مشخص نیست از ارتفاع پائین اقدام کرده رنگ زرد هم که از اشل استفاده کرده .
اینو که بچه های فتوشاپی باید بگن ، کارگاهیش رو هم که گفتم اگر سوالی بود در خدمتم .چطوری این چنین طرح هایی رو توی کامپیوتر بکشم و بعد هم ببرم برای پرینت کردن روی یه کاغد برچسب دار
از تهران - پامنار ( طرفهای توپ خونه و بازار ، نزدیکهای ایستگاه متروی ملت )سلام :
این طلقی که با هاش کیس رو می سازند از کجا می شه تهیه کرد ؟
من هم دارم یک کیس طراحی می کنم ...
الان در قدم های اولم و در حال طراحی و شکل بندی کیس هستم .
به این نتیجه رسیدم که اول باید از کفه ی مادربرد یا همون صفحه زیرین مادر برد شروع کنم تا آروم آروم ، مثل
یک پازل جمعش کنم .
آفرین ، موفق باشید . ولی من باشم دیگه همچین کاری نمیکنم . خود کیس هزینه بر نیست وسیلهاش هزینه بر هست .
من برعکس شما عمل کردم یعنی آخر بار سینی کیس رو طراحی کردم البته نمیشه گفت طراحی . برای من سخت ترینش پشت کیس ( تنظیم کردن سینی مادربد با جای کارتها ) جای درایو های نوری و هارد ( هنوز به نتیجه خوبی نرسیدم یعنی تنها جایی که هنوز نساختم ) و یک سری جا های دیگه .
موفق باشید .
N@VID (24-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks