در مورد برش باید بگم که من خورم چندتا پیچ که بلند بود خواستم کوتاه کنم زیاد جالب نبود حالا من نمیدونم این خارجی ها چه طوری با این وسیله برش میدن ولی اگر بخواهی استفاده کنی باید حوصله به خرج بدی و دیگه اینکه باید یه سری وسیله مخصوص برش فلز رو بخری اینهایی که میبینی برای چیزهای نرم هست مثل اکرولیک در ضمن خیلی هم نباید ازش کار کشیدسلام
آقا به نظرت میشه باهاش فلزی مثل مس رو تراشید یا مثلا با اون سنگ انگشتی ها سوهان کاریش کرد ؟ منظورم اینه که کم نمیاره ؟ اگه حتی با یکمی حوصله بشه ازش کار کشید پایه ام .
اگه تهران هستی شماره ات رو برام بفرست به پیام خصوصی . ما نارمک میشینیم . بهت زنگ میزنم و راجع به قیمت و این چیزاش چک و چونه میزنیم و ان شاء الله چشم شیطون کر و گوش شیطون کور ( همون گوش شیطون کر درسته ها ) بعد از عید فطر ازت می خرمش . ولی خداییش قیمت رو منصفانه حساب کنی .
راستی 2 تا سوال
این فرز همونیه که توی طلا سازی استفاده میشه ؟
و دوم این که اگه اون خرطومی سرش رو وصل نکنی چی میشه ؟ اون وقت میشه روی این حساب کرد که توانش بالاتر بره و بتونه با وجود سرعت بالا قدرت هم داشته باشه ؟
فعلا
در مورد قیمت هم دیگه قیمت منصفانه هست و انتظار ندارید چیزی رو که 34 خریدم بهتون 5 بفروشم که .
در مورد سوال اول تا حالا که ندیدم یعنی نمیدونم .
سرعتش بالا میره ولی اون خرطومی رو خودم بهش وصل کردم یعنی جدا میشه و برای راحتی کار هست . و همون طور که گفتم 35 هزار دور در دقیقه هست البته عدد هست ولی خوب میشه تا یه جاهایی روش حساب کرد .ولی من این تضمین رو به شما نمیدم که براحتی بتونید باهاش فلز ببرید همون طور که خودم به راحتی نتونستم باهاش اکرولیک ببرم در واقع این برای برش نیست برای ریزه کاری هست مثل سمباده زدن .
Bookmarks