از استاد عزیز nima_hl خواهشمندم راهنمایی بفرمائید.
سلام
اگر ممکنه در مورد آندر ولتاژ پاور توضیحاتی ارائه شود.یعنی کی رخ میده ؟ فقط زمان اینکه پاور با توان بالا و بیشتر از نیاز سیستم بگذاریم؟
چگونه امکان محاسبه توان مصرفی سیستم را میتوانیم داشته باشیم.؟
|
از استاد عزیز nima_hl خواهشمندم راهنمایی بفرمائید.
سلام
یک کیس داشتم مال قدیم. رم 256 و سی پی یو amd و یک چیز خلاصه نابود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زد و چندین سال پیش خراب شد که فهمیدم کارت گرافیکش نابود شده.
بعد یک کیس دیگه خریدیم . اون هم چندین ماه پیش تصویر بالا نمی اومد و خلاصه فهمیدیم گرافیک خراب شده و یک گرافیک نو خریدیم و کار کرد.
الان که چک کردم کیس قدیمی پاور 460 وات پورشه داشت و کیس الان که گراقیکش چند ماه پیش سوخت.550 وات گرین هست.
میخوام بدومنم این گرافیک خراب شدن ها دلیلی خاصی داره؟ به علت مصرف زیاد بوده یا پاور های قوی باعث این مساله شده؟
خیلی ها مثل من پاور زیاد میخرن برای سیستم اون هم کمبود دانش و عدم توانایی محاسبه پاور هست. میشه فنی هم محاسبه خرید پاور را شرح دهید هم این بحث مربوط به اندر ولتاژ و مشکلاتی که در سیتسم و قطعات به خاطر توان بالای پاور پیش میاد؟
بدون شک به همه کمک خواهد کرد.
پیشاپیش ممنون از لطف
سلام
گرامی برای صحبت در این خصوص که مورد سئوال دوستان زیادی بود دلم میخواهد یک مطلب جامع ( در حد سواد ناچیزم ) بنویسم
متاسفانه الان فوق العاده خسته هستم
اگر تا فردا شب مطلبی ننوشتم لطفا بهم یک یاد آوری بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks