برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://img.shahrsakhtafzar.com/out.p...0_anar0014.jpg
داشتم توی سایت ها می چرخیدم که این خبر رو دیدم
دوستان عزیز از اونجایی که مطلع هستین شرکت پرولیماتک یکی از قدرت مند ترین شرکت سازنده کولر هستش که هنوز که هنوزه با کولر معروف خودش مگاهیلم (megahalem) و مگاشدو(megashadow) داره توی تست ها و بنچ مارک ها رقیبان خودش رو زیر سوال می بره.
یکی از نقاط ضعف خیلی بزرگ دو مدل قبلی قرار داشتن هیت پایپ ها در یک راستا بود، که در مدل جدید کولر خود به نامArmageddon این نقطه ظعف رو برداشته که به نظر من دیگه ایر کولر از این خفنتر نخواهد بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته از اونجایی که بنده سهمیه چیزی از شرکت نام برده دریافت نمی کنم دوست ندارم خیال کنید این پست تبلیغاتی باشه.
بنده از بس حول شدم برسی رو نخوندم اما مطمعن باشید کارش حرف نداره (اگر هم خوب نبود خودتون ببخشید دیگه)
فعلا تنها منبعی که هستش این سایته اگر جای دیگه هم دیدم معرفی می کنم و اگر شما هم جایی دیدین بگید ما هم فیض ببریم.
لینک خبر
============
مدیران محترم: شرمنده من تاپیک مربوط به خنک کننده هارو پیدا نکردم دیگه یه تاپیک توی قسمت اخبار زدم.
هر جور صلاح دونستین می تونید بلا های مختلفی رو سر این تاپیک بیارید(منظورم اینه که انتقال بدین)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 16-03-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
این هم یه برسی که انواع و اقسام کولر ها رو با هم تست گرفتن
لینک
از بس که خیلی جامع بود! من که نفهمیدم چی به چی شد؟!!
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 16-03-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
AMD>INTEL (16-03-10)
اين برند واقعا قابل تحسينه .
Jagvar (16-03-10)
ما که ارادت خاصی به Prolimatech Megahalems داریم، با دو فن Akasa AK-FN057 بسیار خوب و عالی کار می کنه!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
آرمان روي چه پردازنده گذاشتي من هم زياد ازش تعريف شنيدم .
البته یه فروند از این مگاهیلم هم من دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که به دلم موند با زیون تستش کنم و حالی ببریم ولی انشاالله از تهران که برسه یه تست می کنم(فرستادم برا نیما می خواست تستش کنه ببینه چطوریاست)
ولی در کل با این مگا هیلم intel 8600 رو با مالتی 9 روی فرکانس 4.9 تست 01 پاس کردم. ولید هم خیلی نرفتم سراغش چون نمیشه با این احالی نیتروژن ها کل کل راه انداختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سینوهه
|
Core i7 920 @ 4GHz 24/7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما هم خیلی خوب و کنترل شده ، هست کلا محصول خیلی خوبیه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
خوب من خوندمش خلاصه این Armagedon روی همه کولرها را کم کرده و فقط Venomous X میتونه باهاش رقابت کنه
البته يك خبر خوب هم براي بر و بكس ln2 دارم ممكنه يك شركت وارد كنه دارم بهشون مشاوره ميدم .
در مورد اون جامع هم از بین Cooler های قدیمی فقط Scythe Mugen II و Fenrir مثل اینکه هنوز بالای جدول موندن و Armagedon و Venomous X جای اول ودوم را از آن خود کردن .
البته اینجا باید واقعا به Sythe Mugen II تبریک گفت چونکه با قیمت 35$ تونسته با کولرهایی که دوبرابر اون قیمت دارند رقابت کنه ( من اگه بفهمم چرا کسی فن به این خوبی را وارد نمیکنه ) بخصوص که توی تست این فن بهترین فنی بوده که میشد روی AMD سوارش کرد , و تازه بر خلاف کولرهای گرون قیمت دیگه همراهش یک فن هم میدن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks