خیر مشکلی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید بحث افت ولتاژ در منابع تغذیه سوئیچینگ بحث بسیار پیچیده ای هست. عواملی مانند نوع کانکتور، آلیاژ پین های کانکتور، تعداد و قطر سیم های GND موجود در کانکتور، امپدانس و میزان بار متصل شده به خروجی ها، کیفیت لحیم کاری اتصالات خروجی، قطر و استاندارد سیم ریل های خروجی و .... همگی در میزان ولتاژ خروجی تاثیر گذار هستند.
این که پاور مورد نظر شما الان در چه وضعیتی هست نیاز به تست های تخصصی توسط تجهیزات مخصوص تست پاور داره. تست های عملکرد و کارایی منابع تغذیه سوئیچینگ تنها به تست ریپل و Voltage Regulation خلاصه نمیشه و چندین بخش مختلف داره.این حالت رو فقط با اسیلوسکوپ میشه تست کرد که پاور در چه حد سلامتی هست؟
با فشار به پاور در عمر خازن و ریپلی که در اینده خواهد گذاشت تاثیر میذاره یا فیلتر ریپل این پاور ها به صورت دیگه ای هست؟
بازم ممنونم
پاور شما چند ساله که داره کار میکنه ؟
Bookmarks