برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
آقای عمرانی؛ مثل همیشه یک طرفه به قاضی رفته اید!!! مطمثن هستم مرا با یکی از همکاران گذشته خود که در حال حاضر رقیب شما شده است و با توجه به متن شما تصور می کنم که میان شما نیز خصومتی پیش آمده است، اشتباه گرفته اید!!! شاید هم بحث را با نیت قبلی به این جهت سوق داده اید تا خواننده به اشتباه تصور کند که: ای بابا ؛ این بحث در مورد اختلافات دو شرکت و یا دو همکار در زمینه کاری مشترک است و تنها مربوط به منافع مالی هر دو می شود، و به نوعی تلاش برای کسب سهم بیشتر از بازار. و تنها خدا از نیات درونی شما آگاه است. والله اعلم.
بنده فقط و فقط نظرات خودم را به عنوان یک مصرف کننده عادی و نه از جانب آن افرادی که شما بنده را به اشتباه متهم کرده اید که از جانب آنان سخن می گویم، مطرح کرده ام. از همان ابتدا هم نهایت صداقت (بر خلاف آن خازن های ژاپنی شما و سایر قطعات معتبر پاورهایتان!!!!) را در بیان مسائل بکار برده ام.
نوع عملکرد و نحوه نگارش متون که با ارجاعات کامل و به طور مشخص با ذکر نام و مشخصات قطعات داخل پاور های شما و سایر برند های معتبر جهانی در پست های قبلی بیان کرده ام ، خود گواه این مطلب است که هیچ گونه قصد فریب خواننده یا سیاه نمایی و یا تزریق افکار و نظراتم به خریدار وجود نداشته است. حتی به مشکلات سایر برند ها (موجود در ایران) هم اشاره کرده ام تا عدالت را حتی در حداقل ترین زوایای آن رعایت کرده باشم. و نیز حتی برای جلوگیری از هرگونه حق کشی، متن را به تصاویر مختلف که خود و با دوربین شخصی گرفته ام، زینت داده ام، تا کمترین نیت شخصی و بی عدالتی در کار نباشد. که به زودی و با رفع مشکل اینترنت upload می کنم.
اگر شخص بنده در آن جایگاهی بودم که شما از آن سخن می فرمایید، (تصور می کنم شما درباره یک از مدیران یا مسئولین شرکت سیلور استون (نماینده وارد کننده) صحبت می فرمایید) دیگر چنین عنوانی برای موضوع در نظر نمی گرفتم و مستقیماً وارد بحث پاورهای شما و سیلور استون می شدم که اطلاعاتم درباره آن پاورها برای فائق آمدن در این بحث کافی است.
و اگر باز هم آن شخصی بودم که شما درباره آن صحبت می فرمایید که با توجه به متن شما گویی سابقه همکاری مشترک هم با شما داشته است؛ چنان اسرار و لایحه های درونی شرکت شما و این پاور های بی کیفیتتان را بیان می کردم تا خریدار بداند چه کالایی می خرد و از آن کاملاً مطلع باشد.
و باز اگر میخواستم پاورهای شما را با پاورهای سیلور استون مقایسه کنم که دیگر بحث پاور antec را به میان نمی کشیدم تا خواننده را سر در گم کنم. پس بروید و خدا را شکر کنید که بنده آن شخص نیستم وگرنه بحث طور دیگری رقم می خورد.
خوشحال هستم که به تازگی در این تالار عضو شده ام و شما نیز فوراً مرا متهم کرده اید که تو در تالار سخت افزار هم با نام دیگری عضو هستی!!!! شما که با مدیران این سایت قرابت خاصی دارید. از آنان بخواهید IP های بنده را در هر دو سایتی که از آن صحبت می فرمایید، چک کنند و برای مقایسه به طور عموم اعلام کنند تا قضیه هم مشخص شود که شما باز هم در اشتباه هستید. منتها اگر مجدداً مرا متهم نفرمایید که از پروکسی و سایر این جریانات رایج استفاده می کنم.
بحث مقایسه فنی را مطرح فرموده اید، که بنده هم خیلی استقبال می کنم و هر کمکی که در توانم باشد مضایقه نمی کنم. به علاوه بحث فنی، خواهش می کنم مشخصات داخلی پاورهایی را که قصد دارید مقایسه کنید نیز لحاظ بفرمایید تا خواننده و حتی شخص بنده از آن ها بیشتر مطلع شود. بنده تا جایی که برند سیلور استون را دید ام و استفاده کرده ام و آن تنها در یک مورد و آن هم کلاس ST56F سری استریدر بود، خیلی مناسب و با کیفیت بود، البته در مقام مقایسه با پاور های شما.
حتی به نظر شخص بنده با توجه به سابقه درخشان این برند، حداقل در سطح جهانی و بنچ مارک هایی که معتبر ترین سایت های سخت افزار جهان از آن تهیه کرده اند. (حتی در رده های پایین 400 تا 600 وات) نشان دهنده موفقیت فوق العاده در مقایسه با قیمت آن و سابقه حضور کوتاه مدت خود در جمع ارائه کنندگان پاور می باشد. حتی به طور فراوان در بازارهای اروپا و آمریکا وارد شده است و توسط معتبر ترین فروشندگان سخت افزار به فروش می رسد. و حتی در سایت خود سیلور استون هم براحتی تمام آن review ها برای تک تک مدل های مختلف تولیدی / یا تولید شده توسط oem ها به سفارش آن شرکت ؛ به راحتی قابل دسترسی هستند.
حالا شما چه چیزی از آن پاورها دیده اید، که برخلاف نظرات معتبرترین سایت های سخت افزاری جهان مخالف هستید، خدا می داند!!! شاید هم از آن دوستتان که ما نمی شناسیم، مطالبی می دانید که عموم مصرف کننده بی اطلاع هستند. اگر جریان خاصی هست خواهشمندم رسم امانت را کاملاً کنار بگذارید و بی پرده و شفاف و بدون ابهام با ما و سایر دوستان دیگر این انجمن مطرح بفرمایید.
آقای عمرانی ، نیازی نیست طوماری از آن پاورهایی که از آن قطعات استفاده می کنند برایمان تهیه کنید. کافی است در پاورهای خودتان که به شرکت سون تیم و یا دیگران سفارش می دهید از قطعات معتبر و شناخته شده جهانی که سربلند بیرون آمده اند استفاده کنید و نه از قطعاتی که هیچ مارکی ندارند و این بی مارکی در قطعات پاورهایتان و یا هر پاور دیگری معنایی بس آشکار و مشخص دارد. به عرضتان هم برسانم هیچ کدام از آن oem هایی که فرموده اید هیچ کدام تا دو سال قبل از آن قطعات نامرغوب استفاده نمی کردند. پس نیازی نیست تعریف بیخودی از گرین بفرمایید.
همین گواه و تایید برای من کافی است که در همین چند پست که در این سایت کرده ام و تازه نیز عضو شده ام، خدا می داند چه تعداد پیام خصوصی از کاربران دیگر دریافت کرده ام، که تمام آن ها به نوعی شاکی از کیفیت پاورهای شما (حتی در توان های بالا و مدل هایی که در حال حاضر ارائه می کنید) بوده اند. و اکثرا نیز ذکر کرده اند که این مهندس و دوستان دیگرش که روی این برند بی کیفیت اصراری بی جا دارند را رها کن و انتخاب خود را خارج از محصولات گرین انجام بده. و بحث تو با اینان به جایی نمی رسد ، چون تو مستقیماً روی پاوری دست گذاشته ای که محل درآمدشان از فروش آن است.
در پایان عرض کنم که مسلمان با امید زندگی می کند و این مختص شما نیست. برایتان از درگاه خدا طلب بخشش می کنم چون سوء ظنی که نسبت به آن دوستتان (که بنده هم او را نمی شناسم) به کار برده اید که ساخته توهم ذهن خودتان بوده است. و سوء ظن فضایل را به فرموده نبی مکرم اسلام از بین می برد، همانگونه که آتش جنگل را.
موفق باشید.

Bookmarks