با سلام به تمام دوستان و آقای مهندس عمرانی
می خواستم بگم که تا حالا فکر هم نمی کردم توی ایران گارانتی با این کیفیت برای اجناس با فروش بالا وجود داشته باشه.من به طور کلی اطلاعات خوبی از سخت افزار کامپیوتر دارم و مشاوره ی خرید می دم و... جریان اینکه تنها در کیفیت پاور و کیس هست که فرق بین مدل های مختلف از نظر تخصصی رو نمی دونم.با توجه به اینکه تمامی مجله های معتبر مثل عصر شبکه و عصر ارتباط و ... رو می گیرم همیشه از کیفیت عالی بدون در نظر گرفتن قیمت و کیفیت به کارایی گرین می شنیدم و چون تاحالا مشکلی با کیس و پاور هایی که از گرین بسته بودم نداشتم همیشه مونده بودم که چه فرقی بین گرین و مارک های خوب و گرون قیمت بازار می کنه(از نظر کیفیت و گارانتی) و بخاطر ارزون تر بودن به اشتباه فکر می کردم که گرین گارانتی قوی نداره و در صورت هرگونه مشکل بهتره بی خیال گارانتی شد تا اینکه بالاخره شروع کردم تحقیق در مورد کیس و پاور و به این تاپیک رسیدم و شروع کردم از اول تا آخر رو توی چند ساعت خوندن (تا ساعت 3 دیشب).هنوزم باورش برام سخته که ما توی ایران همچین گارانتی داشته باشی!
امیدوارم بچه های گرین همیشه موفق باشن و بکارشون به همین خوبی و بهتر از این ادامه بدن.ما فروشنده ها هم با دونستن داشتن همچین گارانتی هایی به سمت محصولات دیگه نمی ریم.
Bookmarks