deremel400 (13-03-10), J.Omrani (22-06-10), rezaaghili (13-03-10)
طبق آخرین صحبتی که با مهندس عمرانی داشتم این خمیر به تعداد محدود وارد شده و پخش هم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط deremel400 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی کدام یک از نماینده ها دارند در جریان نیستم
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
deremel400 (13-03-10), J.Omrani (22-06-10), rezaaghili (13-03-10)
چی هست این خمیر؟
J.Omrani (22-06-10)
خمیر حرارتی TX3 که یکی از بهترین های جهان هست و برای پرکردن حفره های بسیار ریز میان سطح پردازنده و کولر یا بهتر بگم با هدف اینکه ارتباط بهتری بین دو سطح برقرار بشود تولید و استفاده میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (22-06-10)
من یکی از TX3 ها را نمایندگی توی پاساژ ایران گرفتم فکر کنم هنوز هم یک چند تایی داشتن قیمتشهم برایم 8000 تومان حساب کردند
deremel400 (13-03-10), J.Omrani (22-06-10)
خیلی متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه ممکنه بگین از چه تاریخی امکان خرید پاور تو تهران وجود داره که بیام بخرم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (22-06-10)
سلام پاور 885 گرين خريدم و كيس اوربيت ولي بدنه كيس من وقتي فاز متر ميزنم برق داره جناب عمراني عزيز لطفا دليل و راه از بين بردنش را بفر ماييد لازم به ذكر است جهت دوشاخه برق را هم عوض كردم ولي فرقي نكرد
J.Omrani (22-06-10)
|
این برق دار بودن بدنه کیس کاملا طبیعی هست و تو تمام پاورها کم و بیش با توجه به شرایط جوی هوا وجود داره و برای حل این مشکل باید پریز برق شما ارت داشته باشه یا بدنه ی کیس را با یک سیم به لوله شوفاژ یا آب گرم کن وصل کنید
J.Omrani (22-06-10), Labyrinth (13-03-10), rostamiani (13-03-10), sh.m (13-03-10)
سلام
من یه پاور گرین530ABخریدم توی قسمت ای تی ایکس 24 پینش یکی از خونه ها خالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خواستم ببینم همه 530AB همینجوری هستن یا این یکی مشکل داره آخه اگه قرار باشه یکی از خونه ها خالی باشه که باید بگیم 23 پین نه 24 پین لطفا راهنمایی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
J.Omrani (22-06-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Slicker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر پاورها همینطور هستند و مشکلی نیست
J.Omrani (22-06-10), mohammad1985 (19-03-10), Slicker (19-03-10)
107 ولت برق هم طبیعیه؟؟ :دی بدون ارث جرات نزددیک شدن به کیس رو ندارم!!! پاور هم گرین 300 واته
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks