Computex (30-09-09), Moein (29-09-09), PUMAOC (29-09-09), Shoja Hosseini (29-09-09)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط شجاع حسینی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
لطفا سیستم خود را با هزینه شرکت گرین و به آدرس دفتر مرکزی بیاورید تا با کمک یکدیگر مشکل فوق را حل نماییم. اینجا تمامی تجهیزات مورد نیاز برای تست سیستم شما وجود دارد و انشاا.. مشکل شما حل و نتیجه را در همین قسمت برای دوستان عزیز عنوان خواهیم نمود.
اما اگر شهرستان تشریف دارید، لطفا شماره تماس و شهر خود را به صورت پیغام خصوصی برایم قرار دهید تا از طریق نمایندگی ترتیب تعویض پاور شما را بدهم. امیدوارم مشکل مربوط به پاور شما باشد تا درگیر گارانتی نشوید.
با تقدیم احترام
Computex (30-09-09), Moein (29-09-09), PUMAOC (29-09-09), Shoja Hosseini (29-09-09)
با سلام به جناب آقای مهندس عمرانی
با تشکر از شما پیام ارسال شد
J.Omrani (30-09-09)
با سلام به جناب مهندس عمرانی
ضمن تشکر از احساس مسئولیت عمیق شما نسبت به کاربران بویژه مصرف کنندگان محصولات شرکث تولیدی سیستمهای آینده سیما (Green ) بعرض میرسانم با بررسی مجددی که روی سیستم خود انجام دادم متوجه شدم
که LED SWITCH POWER کیس دچار نقص فنی شده بود که مرتفع گردید و خوشبختانه پاور Green GP 885B کاملا سالم است و مشکل عنوان شده قبلی بطور کامل رفع شد ودر حال حاظر سیستم بخوبی کار میکند.
جا دارد از اینکه بی شائبه نسبت به حل مشکلات دارندگان محصولات GREEN چه از طریق گارانتی وچه از نظر مساعدت وعلاقمندی توجه زیادی مبذول میفرمائید مجددا قدردانی شود.
AMD>INTEL (30-09-09), Computex (30-09-09), D J V A H I D (30-09-09), faramarzd (11-10-09), J.Omrani (30-09-09)
تو این چند سالی که مهندس رو میشناسم .کسی رو ندیدم که از ایشون و گارانتی گرین ناراضی باشد . آرزو دارم همیشه سرزنده و موفق باشند . خودم بارها به مهندس زحمت دادم .
Computex (30-09-09), D J V A H I D (30-09-09), J.Omrani (30-09-09)
|
سلام
یادمه اولین کامپیوتری که خریدم کیسش گرین بود !
یه کیس سفید با یه دکمه سبز !
الانم مثل گذشته یه Infinity که به نظرم یه شاهکاره خریدم
ولی متاسفانه !
میخواستم یه تاپیک بزنم و مطرح کنم این مطلب رو
من توی یه حراجی lioncomputer یه پاور گرین خریدم
البته همینطوری نخریدم ! با کلی تحقیق و تفحص آخر به ایت نتیجه رسیدم که هیچ برندی مثل Green نمیتونه که
بهترین باشه !
قصدم تعریف الکی نیست
حتما این تصویر رو همه دیدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/other...t/Page-28.html
اینجا بود که دیگه واسه خریدن یه پاور گرین 885 دست از پانشناختم
اما مشکل مالی که داشتم مجبورم کرد از یکی از حراجی ها Lioncomputer با قیمت پایینتر بخرمش
خیلی بده وقتی آدم ضدحال بخوره!!!
آخه یکم با پاور اسکیت سواری کرده بود مثل اینکه !!!
اصلا جرات نکردم پاور رو به سیستم بزنم
بخدا نمیدونم چیکار کنم
همه چیزم آماده شده فقط پاور اینجوری شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه راهنمایی بکنید بهم ببینم چیکار باید بکنم،
یه پاور 885 که کلی وقته دنبالشم اینجوری رو دستم مونده
حالا امیدوارم شما که میگی
منم بیام همین جا اینو بگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان فقط یه چیز بگم
فقط گرین
GREEN
در اقدامی شگفت انگیز که دل هر کاربری رو به لرزه میندازه
آقای عمرانی گل تصمیم به تعویض پاور گرفتند
از زحمات ایشون و دوستانشون واقعا تشکر میکنم
و از همین جا به همه ی دوستان یک سفارش میکنم
اگه جایی مارک GREEN رو دیدی واسه خرید دستت نلرزه...با اطمینان کامل خرید کن
ALIRE7A (10-10-09), faramarzd (11-10-09), J.Omrani (12-10-09), masoomiyat (10-10-09), saeed_hosseiny (10-10-09)
درود
من لینکی رو برای دوستان میگذارم که در تاریخ ثبت میشه چون این حرکت رو به غیر از اینده سیما و جناب عمرانی جای دیگری و زمان دیگری در تاریخ نخواهید دید .
در لینک زیر پاوری که انگار در زیر کامیونی رفته قرار داره که جناب عمرانی فقط برای حل مشکل خریدار این پاور رو تعویض میکنن .
http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=3407
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
من اون تاپیک رو دنبال میکردم.
واقعا این عمل آقای عمرانی نه تنها در ایران بلکه در دنیا کم نظیر یا بی نظیره.
البته آقای عمرانی از این کارها زیاد کردن.
سلام
از شما بخاطر تمام راهنماييها و كمكها تشكر ميكنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید علي زنجيران
J.Omrani (17-10-09)
سلام آقای عمرانی. ضمن تشکر دوباره از زحماتتون یه راهنمایی ازتون میخاستم.
راستش به سرم زده درب کناری ونگارد رو یه قسمتیش رو برش و شیشه ای کنم(چون برای دیدن LED Debuger مین هی باید بلند شم برم از پشت کیس ببینم و هم بخاطر زیبایی)
نظر شما چیه. این کار ممکنه توی تهویه کیس تداخل ایجاد کنه؟ اثر منفی داره یا مثبت؟
مورد بعدی اینکه اگه تاثیر زیاد منفی نداشته باشه میخام دو فن هم روی درب کناری جا سازی کنم که گرمای چیپست و کار گرافیک بهتر تخلیه بشه.(در صورتی که جوابتون برای شیشه ای کردن مثبت بود ممنون میشم نظرتون رو هم در این مورد بیان کنید)
مورد بعدی اینکه این فیلتر های هوا رو چطور میشه تهیه کرد؟ آیا گرین این ها رو تکی و جدا هم میفروشه یا فقط سر کیس ها همراه اونا میاد؟
نزدیک ترین چیز قابل شباهت و رقابت با فیلتر هوا که در دسترس هم باشه چی هست. (جوری که بشه روی یک فن 12 ازش استفاده کرد.)
و مورد آخر اینکه شهر ما یه شهر خاک گیر هست و چون پاییز هم شده این وضع داره روز به روز تشدید میشه.
سه فن جلویی که مکنده هستن با اینکه فیلتر دارن ولی خوب باز کمی گرد و خاک رو به داخل ممکنه هدایت کنن.
اگه جهت فن ها رو عوض کنم طوری که سه فن جلو هوای داخل کیس رو به بیرون بدن، این امر چه تاثیری ممکنه توی امر خنکی کیس داشته باشه؟
J.Omrani (17-10-09)
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks