به نظرم لایتون و پلکستور تو سونی هم سری 820 فقط خوب بودن
کاربر شهرسختافزار
با فرمايشتون زياد موافق نيستم. مدلهاي قديميش که تقريبا بي رقيب بود. مثل 800 تا 840A.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما مدلهاي جديدش يعني زير 200A که با NEC مشترکا ميزنه افت کيفيت زيادي داشته اما هنوزم از درايوهاي سامسونگ و ال جي خيلي بهتره.
به نظرم لایتون و پلکستور تو سونی هم سری 820 فقط خوب بودن
|
|
منم با فرمایش رضا موافقم سونی هر چی باشه خیلی از ال جی و سامسونگ بهتره !
DX400
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا بحال بدتر از این ندیدم ، سری اول ۲-۳ سال پیش یک کارتن خریدم که آخر همه رو مرجوع کردم
اول امسال هم با سماجت یکی از دوستان که میگفت خوب شده باز خر شدم یک کارتن گرفتم که ۲ تاشو تست کردم دیدم که از همون مزخرفی که قبلا بوده بدتر شده اینها رو هم مرجوع کردم
دیگه هم عمرا طرفش نمیرم
این یک تجربه شخصیه ، مدلش رو یادم نیست شاید هم الان خوب باشه یا شانس بد من همون ۲ سری اینجوری باشه
این سایت هم REVIEW های خوبی دارد .
http://www.myce.com/archive/review/
nima_hl (19-12-09), reza76622201 (20-12-09)
با سلام خدمت اساتید محترم سوالی داشتم از اساتید یا به قول معروف ریش سفید های سایت تو راهنمایی این مورد دیدم پیشنهاد شده که frimware آپدیت بشه بنده 2 سال هست کارم تعمیر درایو های نوری dvd\cd خانگی و خودرویی و کامپیوتری است تا حالا این مشکل را نتونستم با آپدیت frimware حل کنم شاید هم از بیسوادی بنده هست ولی سوالم اینجاست که آنهایی که برای حل این مشکل آپدیت frimware توصیه کرده اند چیزی از مفهوم frimware و ic flash میدانند؟ البته قصد جسارت ندارم انتقادم خیر خواهانه بود چون سایت خوب و جامعی دارید و با پست چنین مطالب بی ربطی باعث میشوید ارزش سایت پایین بیاد
خاک پای همتون هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مجید
nima_hl (10-03-10)
دوست عزیز یکی از دلایلی که با آ پدیت برطرف مشه ناهماهنگی بین read درایوو و سی دی های تقلبی که تو بازار هست . درست مشکل دوستمون بیشتر به نظر میرسه که مربوط به لنز باشه اما دقیقا منهم با همین مشکل بر خورد کردم که درایوو کاملا سالم نتونسه سی دی هایی که یه مقدار مشکل دارند ویا با دور بالا رایت شدن را بخونه که با آ پ دیت مشکل کاملا حل شده.
پس پیشنهاد دوستمون amd >intel بی ربط نبوده و دلیلیش یه 10 12 سال تجربه بیشتر از شما بوده.
کاربر شهرسختافزار
عجیبه منم frimware درایو لایتونم رو اپدیت کردم ولی هیچ تفاوتی تو کاراییش نمیبینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من چند روز پیش یه پک دی وی دی princo گرفتم روش تاکید شده بود frimware داریو خود را آپدیت کنید .
DX400
JEskandari (20-03-10)
قضیه ناخوش خر خورده رو که میدونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر 100 تا درایو شاید 2-3 تاش آپدیت بشه پس خرابی dvd برای همینه نه کیفیت بد dvd ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks