درود
گاهی اوقات آیکون dvd writer ناپدید میشه و به تازگی متوجه شدم وقتی این اتفاق میفته توی تسک منیجر dvd writer به عنوان دیسک شناخته میشه.
dvdrw.JPG
کاربر شهرسختافزار
درود
گاهی اوقات آیکون dvd writer ناپدید میشه و به تازگی متوجه شدم وقتی این اتفاق میفته توی تسک منیجر dvd writer به عنوان دیسک شناخته میشه.
dvdrw.JPG
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
کابل ساتا درایو را عوض کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نشد پورت ساتا این دیوایس را روی برد عوض کنید
کابل ساتا با کیفیت تهیه کنید
Mehrdad.A 88 (10-01-18)
کاربر شهرسختافزار
کابل نو هست، این مشکل روی مادربورد قبلیم هم بود. پس فک کنم مشکل از کابل یا ماردبورد یا پورت نباشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزم 10 هست.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
نو بودن کابل دلیل بر سلامت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر روی برد قبلی هم به همین شکل بوده
-مشکل خود دستگاه است
Mehrdad.A 88 (12-01-18)
کاربر شهرسختافزار
احتمالا همینه، البته مشکل خیلی بزرگی هم نیست که بخوام عوضش کنم، همینطوری خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته رایتر قیمتی نداره . اگر دیدی خیلی اذیت میکنه میتونی عوضش کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (12-01-18)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- شما device manager رو باز کن و مثلت کنار DVD/CD ROM Drives رو بزن تا باز بشه بعد روی دی وی دی رایتر راست کلیک کن و uninstall رو بزن و یکبار ریستارت کن تا دوباره شناسایی کنه
2- استارت منو رو باز کن و دستور cmd رو تایپ کن و روی cmd راست کلیک کن و Run As Administrator رو بزن و دستور زیر رو داخلش paste کن و اینتر بزن
sfc /scannow
3- bios و chipset رو آپدیت کن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks