سلام من لپ تاپ lenovo g510 دارم ،یه مشکلی هست dvd رام من رو توی my computer نشون نمیده.سی دی درایور لپ تاپ رو گذاشتم اومد ولی وقتی خاموش کردم و بردمش رو حالت بوت که ویندوز جدید نصب کنم دیدم dvd رو شناسایی نمیکنه. راهی هست درست شه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من لپ تاپ lenovo g510 دارم ،یه مشکلی هست dvd رام من رو توی my computer نشون نمیده.سی دی درایور لپ تاپ رو گذاشتم اومد ولی وقتی خاموش کردم و بردمش رو حالت بوت که ویندوز جدید نصب کنم دیدم dvd رو شناسایی نمیکنه. راهی هست درست شه ؟
|
|
ali_sha (22-11-15), M3RS4D 50062 (21-09-15), STUXNET (21-09-15)
کاربر شهرسختافزار
خیر وقتی خواستم از روی cd ی ویندوز بوت کنم دیدم dvd رام شناسایی نشده که انتخابش کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mr.Ehsan در تاریخ 21-09-15 انجام شده است
ali_sha (22-11-15)
باید توسط تعمیرکار تست بشه . یکبار درش بیارن و دوباره جا بزنن شاید درست بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Ehsan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ali_sha (22-11-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان این مشکل من به مدن دو روز حل شد و دقیقا روزی خواستم ویندوز نصب کنم دوباره مشکل پیدا کرد :)
توی نوار استارت ایکون action center که مثل پرچم هستش یه چیزی نشون داد درباره اینکه یه درایور ارور داره و باید ریست کنی، ریست کردم و درست شد ،حتی چند با خاموش و روشن کردم باز بود ولی امروز که خواستم ویندوز نصب کنم دوباره درابورش نیست.کسی میدونه اون action center چطوری برمیگرده؟ویندوز فعلی 8 هست.
با روش های زیر برمیگرده
[FIX] Optical Drives (CD/DVD) Icon Not Showing in My Computer Window - AskVG
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنونممنون درایور برگشت ولی یه مشکلی هست، وقتی میخام از رویdvd رام بوت کنم بوت نمیشه و رو ویندوز خودش بالا میاد.
ببخشید مشکل حل شد سی دی رو بد گذاشته بودم :)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks