آقا دلیلش اینه که خازنی که توی مودم نصب شده فشار میاره به پاور میزنه مونیتور مونیتور هم چون تیونر نداره باعث میشه درب سی دی رام باز نشه ! خوب باید برای اینکه درایوتون درست بشه باید از تلوزیون به جای مونیتور استفاده کنید !
کل این پستهای من برای این بود که یه نمه بخنیدید ! در ضمن اگه یه نگاهی به وضعیت من بکنید میبینید که من الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قاطی کردم ! پس زیاد جدی نگیرین !
اما خارج از شوخی باز نشدن درب یا بسته نشدن اون در اکثر موارد از شل شدن تسمه هست ( البته نه در همه موارد ) که دوستان هم اشاره کردن ! حالا من دلیل اینکه اکثر درایوهای اپتیکال موجود در بازار اینقدر بی کیفیتن رو نمی دونم خودم تا حالا از سی رام و رایتر و همچنین دی وی دی رام و دی وی دی رایتر های با مارکهای سونی سامسونگ ایسوس استفاده کردم که در اکثر مواقعه به مشکل بر خوردن ! البته از ال جی هم استفاده کردم منتها در یک مورد و از مجبوری !
الان مشکلی که درایو سی دی رایتر سامسونگ خودم داره اینه که درش که اگه سی دی توش نباشه اصلا باز نمیشه باید با زور بازش کنم ! یا یه چندتا ضربه جانانه میزنم بهش ! یا یه میله مخصوص باز کردن در سی دی رام دارم که با اون هم باز میشه ولی روش زوری حالش بیشتره ! البته اکثر مواقعه یه سی دی توی درایو هست که اون باعث میشه در راحت باز بشه ولی برای بسته شدنش حتما باید کمکش کنم .

Bookmarks