سلام . من هم یه مدت دی وی دی رامم دی وی دی نمی خوند . باهاش کنار اومدم تا بالاخره یه روز اومدم هم دی وی دی رام و هم دی وی دی رایترم رو باز کردم . گرد و خاکهای داخلش رو پاک کردم و با الکل سفید و پنبه هم روی لنرشون رو تمیز کردم . و دوباره بستمشون . ولی دیدم دیگه هیچکدوم دی وی دی نمی خونن و فقط سی دی می خونن یعنی از چاله افتادم توی چاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leech2012 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی سرچ کردم ولی چیزی که مشکلم رو حل کنه پیدا نکردم .
خلاصه چند بار دیگه هم باز شون کردم و با الکل تمیزشون کردم . دفه آخر جای سی دی رام و دی وی دی رایتر رو با هم عوض کردم یعنی رایتر رو گذاشتم پایین و دی وی دی رام رو گذاشتم بالا .
وقتی امتحان کردم دیدم درست شده . و همه ی دی وی دی ها رو می خونه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم اینجا بزارم تا شما هم استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks