فیرم ور رو آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان .
من یه مدته که یه مشکلی با DVD رایترم دارم .
یه چند وقتیه که هیچی رایت نمیکنه .
اولا که این مشکل رو داشت رایت تا نصفه میرفت ولی وسط رایت دیگه ارور میداد .
حالا جدیدا تا اونجا هم نمیره !
اول من فکر میکردم مشکل از سیستم عامل باشه .
یه بار ویندوز عوض کردم و 7 نصب کردم .
بازم همونطوریه .
هم با Nero 8 تست کردم هم با Ashampoo .
میشه یه کمکی بکنید ؟
ممنون میشم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم راه میوفتم !
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
فیرم ور رو آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
O R A C L E (18-06-09)
ببخشید میشه بگید چطوری ؟!فیرم ور رو آپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم راه میوفتم !
عضو VIP شهرسختافزار
مارکش چیه ؟! به سایتش برید و فیرم ور رو سرچ کنید و جدیدترینش رو دانلود کنید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط O R A C L E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مارکش Suzuki هست .
دارم راه میوفتم !
اینم سایتش :
www.suzuki.sg
ولی من چیزی در مورد فیرم ور پیدا نکردم !
دارم راه میوفتم !
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
منم چیزی پیدا نکردم ... باید بذاری اساتید بیان ... شاید بوردش سوزوکی نباشه ... احتمالا بوردهاش رو شرکت دیگه ای تولید کنه !!! Maybe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط O R A C L E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا جالبیش اینه که هر فیلم یا DVD میزاری میخونه .
حتی Image هم میگیره .
ولی رایت نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم راه میوفتم !
سی دی چی رایت میکنه ؟
در ضمن هد نوشتن از هد خواندن مجزا هست ممکنه لیزر نوشتن مشکل داشته باشه ولی خوندن نه
والا سیدی هم یه بار که تست زدیم با Nero بازم رایت نکرد .
البته یه بار تا نصف رایت رفت
یه سری فایل هم رایت کرد ولی همشون ناقص بود .
دارم راه میوفتم !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks