آقا اینجا همتون استادینا ولی چرا بعضی از سوالات من بی جواب میمونه؟؟! یکیش همین اخرین پست. تو صفحه قبل هم هست. تو جاهای دیگه هم سوالاتم بعضیاش بی جواب میمونه! شماها یه پا استادین ولی چرا اینجوری؟!
آقا این پست 8 رو گزینه 5 چون اینی که دارم درست میکنم سی دی رایتر هست قاط زدم. مثل اون عکسش نیست یکم فرق میکنه. نمیفهمم چیکار کنم اینجاشو! چون میفرقه متوجه نمیشم. یکی سریعتر راهنمایی کنه.
یا باید مثل پست 14 یه چسب نواری بزارم.
میگم اصلا این قطعه که بر میداریم رو نمیشه برداشت و روشو بست؟ :دی
خو لابد سی دی رو نمیخونه ها؟ وگرنه روشو میبندیم که کار میکنه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یا نکنه اتفاق دیگه میفته؟
آخرین ویرایش توسط Ghaioom در تاریخ 13-07-14 انجام شده است
آقا اینجا همتون استادینا ولی چرا بعضی از سوالات من بی جواب میمونه؟؟! یکیش همین اخرین پست. تو صفحه قبل هم هست. تو جاهای دیگه هم سوالاتم بعضیاش بی جواب میمونه! شماها یه پا استادین ولی چرا اینجوری؟!
کاربر شهرسختافزار
واقعیتش من اینکارو تا حالا انجام ندادم فقط تسمه عوض میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیم لنز نیاز به مهارت الکترونیک دارد . چون باید با مولتی متر اندازه گیری بشه . روش ساده تر برای کسانی که سر رشته خاصی به الکترونیک ندارند . تمیز کردن لنز با گوش پاک کن و الکل سفید هست .
dvd_lens_cleaning.jpg
*MoJtAbA* (18-07-14), Morteza.m1371 (03-08-14)
سلام.اول باید رایترو بیاری بیرون و بازش کنید.بعد تسمه در باز کن رو تعویض کنید.
کاش جواب این پست رو میشد دریافت!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه استاد حرفه ای نیست جوابشو در بیاره؟
میخوام بدونم اون قسمتشو در بیاریم دستگاه رو ببندیم بزاریم سر جاش مشکلی پیش میاد؟ با اینکه راحت در دستگاه، در میاد و میره داخل!
|
|
یه سی دی رایتر اسیوس هست که وقتی سی دی میزارم توش یکسره چراغش روشن خاموش میشه و آخرشم سی دی رو نمیخونه!
مشکلش از چی میتونه باشه؟ در عوض دو تا هست ولی اون یکی یه بار میبینی میخونه یه بار نه !
اپتیکشون خراب شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ghaioom برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), Ghaioom (04-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), nima_hl (03-08-14)
وقتی رایتر شما هیچ مدیایی رو شناسایی نمیکنه . اپتیک درایو یا ضعیف شده یا کاملا از کار افتاده . شما دو کار میتونید انجام بدید . باید درایو dvd writer رو باز کنید . یا با گوش پاکن و کمی الکل سفید به آرامی لنز درایو رو تمیز کنید . یا بوسیله پیچ تنظیم بر خلاف عقربه ساعت تغییر حالت بدید . کسایی که حرفه ای هستند با ولتاژ گیری تنظیم میکنند . ولی برای افراد عادی یک روند آزمون و خطاست .
*MoJtAbA* (04-08-14), Ghaioom (04-08-14), MARINE (04-08-14), Morteza.m1371 (04-08-14)
کاربر شهرسختافزار
رایتری که وقتی میبندیش یه لحظه چک میشه و یه ضربه میزنه وسیدی رو نمیخونه مشکلش از چیه
آخرین ویرایش توسط KOOROSH K در تاریخ 04-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks