سلام بر دوستان عزیز
در مورد دی وی دی رایتر های توی بازار ایران با ید اینو بگم که به هیچ عنوان نمی شه حرف کامل و قطعی زد
چون بازار ایران بنا به دلایل مختلف که برخی از اون ها نز دیک بودن به کشور چین و وارد کننده های سودجو (که به فکر مصرف کننده نیستند) و دلایل سیاسی و... به شدت تحت حمله کالا های تقلبی و ری مارک شده قرار داره
این دی وی دی رایتر گیگابایت که می گین من یه بار از یکی از رفقام قرض کردم که از 35 تا دی وی دی من 7 تا رو سوزوند -دیسکت دی وی دیمن هم Docter Data بود که مارک خوبیه - دوستم تا حالا یه بار هم باهاش رایت نزده بود.
در ضمن خواهشن سعی کنید اطلاعات دقیقتری بدین مثلا اسم کامل رایتر تون و زمان دقیق خریدن یا این که از کجا گرفتین .. خدایی نکرده اینجا یه سایت تخصصی در ضمینه کامپیوتره یه کم حرفه ای تر برخورد کنید.
در مورد دی وی دی رایتر ها مهمترین فاکتور اینکه دی وی دی ها رو بتونه تویه سرعت بالا (که دسکت دی وی دی ساپورت می کنه) بدون مشکل پشت سر هم رایت کنه و دی وی دی رو نسوزونه
البته چیز هایی مثل مارک (کیفیت) دیسکت دی وی دی و یا مسائل نرم افزاری کامپیوتر ( مثلا آنتی ویروس - یا رایت فایل های ریز و به تعداد بالا) هم در این مورد سهیم هستند.

Bookmarks