برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Neo
سلام شهریار جان

بابت آواتار شرمنده دیکه آخه همین آواتار رو از خودت تو P30world گرفته بودم دیگه منم خوشم اومده بود ازش گذاشتمش این جا دیگه باید ببخشید .

از راهنماییت ممنونم کارم رو راه انداخت ولی من هنوز یه چیز رو درست متوجه نشدم اون عکس اولی که گذاشتی به صورت عمودی هست می خواستم ببینم طرز کار اون چطوری هست چطوری سی دی رو به صورت عمودی می خونه. اگه میشه چند تا عکس دیگه هم واسم بزار آخه از نوع درایو ها خوشم می یاد .

راستی یه چیز دیگه شما گفتی که این درایوها با کابل USB به سیستم وصل میشن می خواستم ببینم این اتصال سرعت انتقالش بیشتر از سرعت اتصالی هست که با Come Port میشه یا نه !! بعد هم اتصال با USB بر روی سرعت کامپیوتر تاثیر داره یا نه ؟ می دونم بی ربطه ولی همین جوری می خوام بدونم !

فعلن عزیز اینا رو جواب بده تا بعدببینم چی به ذهنم می رسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش می کنم عزیزم ...
ببین عزیز بله سرعتش بیشتر است البته USB بالاترین انتقال سرعت را در کل نداره ولی برای این پورت ها بله ...
اون هایی هم که عمودی هستند شما دیسک را به صورت عمودی در اون ها قرار میدین و طوری هستند که نمی افتند .
آین هم چند تا عکس دیگه :
شما این عکس که نگاه کنی خیلی چیزا را می فهمی:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر شهریار:26: