پاسخ: بهترین دی وی دی رایتر ساتا
ما از این پایونیر آوردیم از 2 ماه پیش تعداد 20 عدد فکر میکنم !! از این تعداد هنوز 10 تاش مونده یه چند نفری هم بردند و ناراضی بودند .
ولی لایتان 22x تعداد 50 تا هم فکر کنم بیشتر خریدیم که ماه نکشید همشو فروختیم دوباره آوردیم !!!
و هیچ کسی هم نیامد بگه آقا فلان هست ...... !
خودمم دارم استفاده میکنم خیلی ازش راضیم .:wink:
من با لايتون موافقم . بعد اسوس و گيگابايت .
چرا هر کسی یه چیزی میگه !؟
اگر سايتهاي تخصصي اپتيكال ديسكها هم بريد يكي از ريكامندهاشون همين درايو لايتون هست .
یکی از دوستان تو صفحات قبلی گفته بود لایتون جدیداش دیگه خوب نیست.
میشه یکی از کسانی که لایتون دارن و راضی هستن مدل دقیقش رو لطف کنه؟
بین پایونیر و لایتون دو دلم !
نقل قول:
با سلام
بچه ها از دی وی دی رایتر Hp هم بگید
من میخوام دی وی دی رایتر اچ پی بگیرم میگن خیلی خوبه
ممنون میشم
منتظرم
دي وي دي رايتر خوبيه ، اما بهترين نيست!
اگر مي خواي باصرف باشه فقط Liteon 20X Sata حدود 28000 تومان و اگر پول داري و قيمت مهم نيست Plextor 800A با قيمت 58000 تومان.
من یدونه HP دارم که البته IDE هست و تا الان هم فکر کنم بالای 3000 تا باهاش رایت کردم و هنوز هم مشکلی براش پیش نیومده و جدیدا هم رفتم و ساتای همین مارک رو خریدم و از اون هم راضیم که با این هم فکر کنم بالای 1000 تا رایت کردم
ولی سامسونگ رو هم بهم پیشنهاد دادن و خریدم به 1 هفته نکشید کلی مشکل براش پیش اومد و بردم گارانتی تعویض کردم و این یکی هم یه جورایی میخواد بازی در بیاره
مدلهایی که دارم اینا هستند
HP 1035 IDE
HP 1060 SATA
Samsung sh=s223f sata
به نظر من به هیچ کدوم از مارکها نمیشه اعتماد کرد چون بعضیهاشون تو بعضی مدلهاشونا خوب بودند و الان نیستند و برعکس بعضی هاشون تو بعضی مدلها بد بودند و توی مدلهای جدید بهتر شدن
پس اگر کسی از مارکی راضی هست و از مارکی ناراضی مدل همون مارک رو بزاره تا بهتر بشه تصمیم گرفت
ببینید سامسونگ برای همه کاربرها خوب نیست مثلا برای من دیروز سرعتش دوباره کم شده بود رفتم بایوس رو عوض کردم درست شد :give_rose:
الانم چیزی نزدیک به 1 ماه و نیمه داره کار میکنه و چیزی نزدیک به 100 تا هم باهاش رایت کردم ( من بیشتر فشارم خوندنه که روزانه بالای 50 تا دی وی دی رو باید بریزه )
البته هنوز هم میگم روی دست لایتون ندیدم :wink: