پاسخ: بهترین دی وی دی رایتر ساتا
نقل قول:
دروود
من هر وقت که در این باره سوال می پرسم کسی حاضر نمیشه جواب بده...نمی دونم چرا....
اما باز هم می پرسم...آیا این مدلهایی از ال جی یا سامسونگ یا هر برندی،که وارد ایران میشه،همون اصلیه که تو سایتهای مختلف نتیجه های تستشونو می بینیم؟؟
سامسونگ بله
چون با نظارت سام سرویس وارد میشه
الجی رو نمیدونم
اما لایتون همه دقیقا همون مدل هاست
اصلا چرا نباشه
مگه از یه مدل با یه پروداکت کد چند مدل میشه ساخت
شما وقتی یه دستگاهی میخری میتونی با کد ساختش بری تو سایتش و همه چیزش رو دریافت کنی
دروود
من چند وققت پیش از کسی شنیدم که می گفت این قطعاتی که به ما می رزسند یا ریمارک شده هستند و یا از آن کالای اصلی بسیار ضعیفتر هستند...
می خواستم مطمئن شوم:give_rose:
پس PIONEER چی؟! چرا ازش نمیگین؟! من S16FXB دارم کولااااک
بهترین دی وی دی رایتر ساتا
با سلام
بچه ها از دی وی دی رایتر Hp هم بگید
من میخوام دی وی دی رایتر اچ پی بگیرم میگن خیلی خوبه
ممنون میشم
منتظرم
در یک کلام فقط لایتان :great:
Liteon 22x sata
نقل قول:
با سلام
بچه ها از دی وی دی رایتر Hp هم بگید
من میخوام دی وی دی رایتر اچ پی بگیرم میگن خیلی خوبه
ممنون میشم
منتظرم
بنا به تجربه شخصی من ... پیشنهاد میکنم اصلا نزدیکشم نشی...! لنزشون زود ضعیف شده و بعد از مدت کوتاهی دیگه درشون هم باز نمیشه ...! باید با سوزن باز کنی!!!:yes:
liteon 22x که حسین گفت خوبه ... پیشنهاد منم Benq 22 x هست که هم کارایی و قدرت بالایی داره ... هم شکل و قیافه بسیار زیبا ...:love:
از اوّل پست خوندم ولی يک نکته عزيزان ،دقت داشته باشيد هر سری يک برند با سری ديگر همون برند تفاوت داره ،فرضا من يه سامسونگ دارم يه 400 تيی باهاش زدم بدون حتی يکبار اذيت کردن،دوست خودم همين مارک داره يه فحش های رکيک! نثار اين برند ميکنه!،اسوس بستيم برای مشتری يه سريا راضی بودند واسه بقيه زود ترکيد! سونی که شده بود مسخره بازی افراط،تفريط! تنها مارکی که هيچوقت ازش بدی نشنيدم پلکستور بود که اونم اگر پيدا کنيد قيمتش تابلو! در کل نميشه گفت کدام بهتر از ديگريه،جنس ها مصرف گرا شدند....
من میخام پایونیر S16FXB بخرم. خوبه ؟
پیشنهاد بنده این مدل هست با قیمت 42000 تومان که ساتا هم هست (البته مدل IDE هم داره)
Pioneer DVD-Writer DVR-S16FXB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تا حالا که 5-6 تا رو سیستم بستم و خودم هم دارم استفاده میکنم خوب بوده :1. (23):