برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
liteon 22x که حسین گفت خوبه ... پیشنهاد منم Benq 22 x هست که هم کارایی و قدرت بالایی داره ... هم شکل و قیافه بسیار زیبا ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با NEC موافقم .
البته Lite-On و LG هم خوبن .
راستی دوستان BenQ گیر میاد ؟
اگه گیر بیاد از همه بهتره .
ساسان جان من خودم بنکیو دارم ... این پست بالایی رو هم تو چند صفحه قبل گذاشتم !!! گارانتی فرزانگانه !!! واقعا قیافش شیکه ... کارائیش هم که نگو ... درش عین فنر میپره بیرون ... پنلش ضد خشه !!! اون نوار آبی رو میبینید ؟! یکی از دوستام توش led کار گذاشته !!! خیلی توپ شده ... من در حال حاضر یه dvdrom و یه dvdrw ش رو دارم ... که واقعا خوبه ... تو بایوس هم به اسم بنکیو هستش ... روش نوشته DVD3 .. کسی میدونه یعنی چی ؟

دوستان هر کی خواست بگه ... واسش بگیرم ... شیراز نمایندگی بزرگی داره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید