برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدساسان جان من خودم بنکیو دارم ... این پست بالایی رو هم تو چند صفحه قبل گذاشتم !!! گارانتی فرزانگانه !!! واقعا قیافش شیکه ... کارائیش هم که نگو ... درش عین فنر میپره بیرون ... پنلش ضد خشه !!! اون نوار آبی رو میبینید ؟! یکی از دوستام توش led کار گذاشته !!! خیلی توپ شده ... من در حال حاضر یه dvdrom و یه dvdrw ش رو دارم ... که واقعا خوبه ... تو بایوس هم به اسم بنکیو هستش ... روش نوشته DVD3 .. کسی میدونه یعنی چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان هر کی خواست بگه ... واسش بگیرم ... شیراز نمایندگی بزرگی داره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks