D J V A H I D (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
هر چی می خواهید بخرید ! فقط پایونیر نخرید !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (30-01-09)
کاربر شهرسختافزار
بهترين انتخاب DVD Writer Plextor 800A هست كه واقعا كم نظيره و قيمتش حداود 60000 تومانه.
N@VID (31-01-09)
کاربر شهرسختافزار
!!! چرا؟ شما به مشکلی برخوردید؟ من می خواستم بخرم! میشه بگید مشکلتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (31-01-09)
کاربر شهرسختافزار
دوست من NEC یا HP بگیر عالی هستند
من خودم دارم خیلی خوب کار می کنه تونستی NEC بخر نشد HP
SSA Super V.I.P
با NEC موافقم .
البته Lite-On و LG هم خوبن .
راستی دوستان BenQ گیر میاد ؟
اگه گیر بیاد از همه بهتره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (01-02-09), MARINE (01-02-09)
کاربر شهرسختافزار
من بار ها با ان پایونیر به مشکل برخورد کردم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لنز بسیار ضعیفش من رو کشته !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صداش رو هم که نگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالب توجه هست که من هم DVD.R and DVD.RW رو امتحان کردم و کاملا ناراضی بودم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان ایسوز دارم و خیلی راضی هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چه مدل ایسوسی داری نوید جان ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
N@VID (01-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
اگه پولتون زياده بريد يه Plextor بگيريد ولي خودم روي Liteon تاكيد فراوان دارم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدتي اينجا نبودم كسي ميدونه نتيجه بحث چي شد؟ بيش تر دوستان رو چي تاكيد داشتند؟!
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل پنل مشکیش ، لایت اسکریپ + DRW-1814BL
البته مدل کابل IDE هست ولی الان ساتاش خیلی وقته اومده ...
برای چند نفری هم خریدم راضی هستند ( ساتاش رو خریدم )
سرعتش خوبه و لنزش چشم نخوره خیلی قوی هست + لایت اسکریپ هم هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Xtreme (01-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدساسان جان من خودم بنکیو دارم ... این پست بالایی رو هم تو چند صفحه قبل گذاشتم !!! گارانتی فرزانگانه !!! واقعا قیافش شیکه ... کارائیش هم که نگو ... درش عین فنر میپره بیرون ... پنلش ضد خشه !!! اون نوار آبی رو میبینید ؟! یکی از دوستام توش led کار گذاشته !!! خیلی توپ شده ... من در حال حاضر یه dvdrom و یه dvdrw ش رو دارم ... که واقعا خوبه ... تو بایوس هم به اسم بنکیو هستش ... روش نوشته DVD3 .. کسی میدونه یعنی چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان هر کی خواست بگه ... واسش بگیرم ... شیراز نمایندگی بزرگی داره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks