دروود
من چند وققت پیش از کسی شنیدم که می گفت این قطعاتی که به ما می رزسند یا ریمارک شده هستند و یا از آن کالای اصلی بسیار ضعیفتر هستند...
می خواستم مطمئن شومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دروود
من چند وققت پیش از کسی شنیدم که می گفت این قطعاتی که به ما می رزسند یا ریمارک شده هستند و یا از آن کالای اصلی بسیار ضعیفتر هستند...
می خواستم مطمئن شومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
پس PIONEER چی؟! چرا ازش نمیگین؟! من S16FXB دارم کولااااک
کاربر شهرسختافزار
با سلام
بچه ها از دی وی دی رایتر Hp هم بگید
من میخوام دی وی دی رایتر اچ پی بگیرم میگن خیلی خوبه
ممنون میشم
منتظرم
کاربر شهرسختافزار
در یک کلام فقط لایتان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Liteon 22x sata
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyedvahid67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبنا به تجربه شخصی من ... پیشنهاد میکنم اصلا نزدیکشم نشی...! لنزشون زود ضعیف شده و بعد از مدت کوتاهی دیگه درشون هم باز نمیشه ...! باید با سوزن باز کنی!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دي وي دي رايتر خوبيه ، اما بهترين نيست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyedvahid67 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مي خواي باصرف باشه فقط Liteon 20X Sata حدود 28000 تومان و اگر پول داري و قيمت مهم نيست Plextor 800A با قيمت 58000 تومان.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks