شما اول لطف کن و قوانین رو بخونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...B%8C-PCNetwork
بنده طبق این بند پست شما رو حذف میکنم
قانون شماره 20 ) چنانچه تاپیک و یا پیغامی از کاربران توسط مدیری در انجمن حذف و یا ویرایش شد در صورت داشتن سوال در این رابطه و یا خواهان جویا شدن علت موضوع لطفا برای مدیر آن انجمن یک پیغام خصوصی ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصی مطرح کنید تا آن مدیر نیز در اینباره شمارا راهنمایی و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در این رابطه و یا جویا شدن علت موضوع در انجمن های عمومی آن ارسال و یا تاپیک زائد سریعا حذف خواهد شد و شما نیز جواب سوال خودرا دریافت نخواهید کرد.
اما پست قبلی شما
با توجه به این قانون حذف کردمسلام عيبي نداره همه رو يكي كردين ولي در جواب شما بايد بگم من اصلا تعصبي ندارم رو چيزي هر كي دوس داشت بره هر چي ميخوات بگيره ولي من دلم ميسوزه كه چرا مردم ما قادر نيستن حرف حقو قبول كنن و هر كسي براي خودش مياد يه نظري ميده در صورتي كه آدم بايد به كسي كه بيشتر كار كرده اطمينان كنه آقا خلاصه كنم برين پولاتونو هدر بدين و هر چي دوس دارين بگيرين از من گفتن بود و از شما نشنيدن خوددانيد(خدايا روزي رو برسون كه تمام مردم به قدرت درك بالايي برسن كه صلاح خود و مملكتشونو به راحتي بتونن تشخيص بدن الهي آمين شما هم دعا كنين)
قانون شماره 24 ) هرگونه بحثی که موجب انحراف تاپیک ها از مسیر اصلی خود بشود که به نوعی برخلاف قوانین انجمن باشد در صورت تشخیص مدیران، در صورت لزوم تاپیک و یا بحث های اضافه حذف خواهد شد. بنابراین کاربران موظف هستند از تاپیک های ارسال شده خود مراقبت کنند و از منحرف شدن آن جلوگیری کنند. در صورتی که کاربری باعث انحراف تاپیک های ارسالی شما شد میتوانید لینک تاپیک را برای مدیر آن انجمن ارسال نمائید تا در صورت لزوم با آن کاربر برخورد شود.
به هر روی توی بخش سخت افزار شما اجازه اسپم زدن ندارید ، اگر از عملکرد بنده هم شکایتی دارید با مدیریت در میون بگذارید قطعا رسیدگی میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks