برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولا اون 10 هزار تومان شرکت ها همه می گیرند حتی همون اوایل کار با این که من خودم مودم رو از شرکت صبا نت گرفتم و کسی هم برای راه اندازی نیامد و خودم نصب کردم این هزینه رو گرفتند حالا جدید چون قانون شده که حق ندارن این پول رو دریافت کنند حتمی اون رو روی قیمت مودم کشیدن در باره مودم اون شرکت من چیزی نشنیدم امکاناتش هم نگفتید چی اما هر چیزی که هست برند مطرحی نیست خریدن مودم از خود شرکت تنها حسنش این که زبان اونها کوتاه میشه و بعد ها نمی تونند بگن دائم ایراد از مودم شماس اما عیب بزرگش این که معمولا این شرکتها از مودم های ارزان قیمت استفاده می کنند که کیفیت بالایی نداره اگر هزینش براتون زیاد نباشه فکر کنم مودمی که گفتم رو تهیه کنید بهتره البته این که دوست مون گفتن با خریدن این مودم سرعت اینترنت شون بالا رفته تعجب می کنم چون سرعت ارتباطی با مودم (البته در ایران ) نداره حالا شاید مودم قبلی از طریق usb وصل بوده و این یکی از طریق lan اینطوری شاید کمی توی سرعت موثر باشه اما نوع مودم در ایران و با این سرویس ها که میدند ربطی به سرعت نداره اما در باره امکانات جانبی نوع مودم خیلی موثر.

Bookmarks