VPI چی هست؟
من تا حالا چنین اسمی نشنیدم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
VPI چی هست؟
من تا حالا چنین اسمی نشنیدم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Agne در تاریخ 03-09-09 انجام شده است علت: اشتباه تایپی
وقتی که حرف میزدی نفس نمیکشیدم، میترسیدم که حتی یک کلمه رو از دست بدم...
hamedjahanbakhsh (04-09-09)
اینو توی آدرس باز بروزرتون وارد کنین : 192.168.1.1
یوزر : admin
پسورد : admin
بعد تنظیمات رو انجام بدین (اون یوزر و پسی که ISP بهتون داده با اینی که گفتم فرق داره ها!)
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
hamedjahanbakhsh (04-09-09), saeed25 (22-09-09)
در تکمیل حرف میلاد عزیز قبلش تو Local Network باید Default Gatway رو هم همین آی پی وارد کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (04-09-09), Quick (03-09-09)
ببخشید شما مودمتون رو پروگرام کردید؟
اگه نکردید بهتره ببرید همون ISP و بدید پروگرام کنن. 3-5 دقیقه کار داره.
اگه سر رشته ندارید سرتونو هم درد نیارید.ببرید همون ISP.
خیالتون هم راحت میشه.
hamedjahanbakhsh (04-09-09)
|
|
عزیزم هر ISP تنظیمات خاص خودشو داره.
بهتره ببری ISP.
مدیر سابق انجمن
Quick Setup رو بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد یه سری صفحه مثل نصب نرم افزار برای شما میاد
مودم رو روی Bridge تننظیم کنید و همچنین VPI VCI که شرکت به شما داده وارد کنید
hamedjahanbakhsh (04-09-09), Quick (04-09-09)
راهنمای کامل نصب فارسی :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
hamedjahanbakhsh (04-09-09), KING (04-09-09)
VPI رو بهم داده ولی VCI چیه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks