مشخصات این سیستمتون چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه کارت وایرلس دارم که 100% سالمه و قبلا روی همین سیستم و سیستم های دیگه تست کردم مشکلی نداشته و همین الان روی کامپیوتر دومم راحت نصب میشه ولی روی سیستم اصلیم وقتی می خوام درایورشو نصب کنم توی مرحله آخر این پیغام رو میده، کسی راه حلی واسش داره؟ با چندین نسخه متفاوت درایور هم تست کردم همش همین پیغام رو میده. ویندوز جدید کنار این اصلی نصب کردم اونجا نصب شد!! دوستان راهی هست توی همین ویندوز نصبش کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
Morteza.m1371 (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
Cpu i5 760
MB Asus p7p55d-e
power 785 green
vga 5850 xfx
Windows 8.1 x64
کارت رو روی شکافهای دیگه pci هم امنحان کردم نشد.
بایوس رو به آخرین ورژن اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siamak5561 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (26-09-14), M3RS4D 50062 (25-09-14), Morteza.m1371 (25-09-14), Siamak5561 (25-09-14)
بخاطره درایورتونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siamak5561 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنتا درایور رو باهم نصب کردید خوب
از تو دیوایس منیجر این دیوایس رو انیستال کنید و از طریق اپدیت درایو بزارید از سرور ماکرئسافت درایورش رو اینستال کنه
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 25-09-14 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
الان توی اصلا نصب نیست! از خود آپدیت مایکروسافت هم که آپدیت میکنه باز همین پیغام میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوسم آخرین ورژنشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر خودم هرچی هست مربوط به این پیغام میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
the system cannot find the file specified
|
|
Morteza.m1371 (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
بله هر دوتاش به همین شکله.
روی سون هم تست کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siamak5561 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (25-09-14)
کاربر شهرسختافزار
توی پست اول هم گفتم من روی همین سیستم یه ویندوز 8.1 دیگه نصب کردم اونجا راحت نصب شد، ولی من مشکلم اینه که ویندوز رو نمیهوام عوض کنم چون که کلی اطلاعات روش دارم. دنبال ابن هستم شاید بشه همین ویندوز رو اوکی کنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks