سلام
یک دوستی به من زنگ زد میگه سیتسم دارم مال 8-10 سال پیش
میگه صداش در نمیاد و خیلی زور بزنه برخی اوقات قطع و وصل میشه و کارت صدا عوض کردیم درست نشده
مشکل از مادربورده؟
سلام
یک دوستی به من زنگ زد میگه سیتسم دارم مال 8-10 سال پیش
میگه صداش در نمیاد و خیلی زور بزنه برخی اوقات قطع و وصل میشه و کارت صدا عوض کردیم درست نشده
مشکل از مادربورده؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا این توضیحاتی که فرمودید احتمالا اسپیکر یا هدفون دوستتون مشکل داره
life24 (02-06-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگه کیس رو دادم یکی دیگه تست کرده و اونم همین مشکلر داشته
کاربر شهرسختافزار
ویندوز رو عوض کردید بعد تست کنید؟
life24 (02-06-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله دوست عزیز
کاربر شهرسختافزار
اگه ويندوز رو عوض كرديد درايور صداي مربوط به اون مادربورد نصب نشده يا نصب شده ورژن همخوني با سخت افزار نداره
|
|
زمانی که کارت صدای جدا بر روی مادربرد نصب کردند کارت صدای آنبرد را از درون بایوس خاموش کردند ؟
چند مدت پیش یک همچین مشکلی با یکی از مشتریان داشتم که میگفت کارت صدای سیستمش مشکل داره
سیستم را آورد فروشگاه دیدم خروجی صدا به جای اینکه رو کارت صدا باشه بر روی HDMI گرافیک تنظیم شده
life24 (02-06-13), mehrdad_ab (02-06-13), Rezasam1 (02-06-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks