پاسخ: مشکل کانفیگ مودم Huawei HG532e
این هم فایل بکاپ سالم ،خودم گرفتمش خیالتون راحت باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
سلام دوست عزیز.
برای من، قسمت Device فقط یه تب داره و تب Configuration نداره و نمیشه فایل کانفیگو لود کرد.هر دو تا دکمه Restore و Reboot اون صفحه رو هم زدم.
نقل قول:
موارد ذکر شده رو رعایت کرده ام.به طور پیشفرض این مودم با username:user و password:user وارد میشه.در پست اول گفتم که در قسمت Basic>WAN،فیلدهای Username و Password هست اما فریزه و نمیشه توش چیزی تایپ کرد که به تبع اون دکمه submit هم غیر فعاله.به محض اتصال و شناسایی مودم،اتوماتیک خودش یه کانکشن به لیست اضافه کرد که Security codeشو وارد کردم و تثبیت شد اما روش Limited زده.همچنین توی تنظیماتش قسمتی برای pppoe هم پیدا نکردم.یه فیلم آموزشی از اینترنت هم گرفتم که اونم توضیحاتش با تنظیمات مودم من فرق داره(و مثلا انتخاب کشور داره اما مودم من نداره)
یه مودم D-LINK دارم که مشکل قرمز شدن لامپ Internet داره و فقط با چند بار خاموش-روشن درست میشه.الانم این Huawei رو گرفتم،کافی نتم بردم نتونستن کانفیگش کنن و براشون عجیب بود.
سلام. هرچند که دو سال گذشته :1. (26)::1. (20): واسه اونایی که هنوز مشکل دارن با این قضیه:
عزیز من شما به حرف برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] توجه نکردی. شما داری در حالت User وارد صفحه کانفیگ میشی. تو این حالت فقط میتونی یسری تنظیمات ساده رو انجام بدی. باید با نام کاربری admin و رمز Hua1234@ وارد بشی
نقل قول:
سلام. هرچند که دو سال گذشته :1. (26)::1. (20): واسه اونایی که هنوز مشکل دارن با این قضیه:
عزیز من شما به حرف
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] توجه نکردی. شما داری در حالت User وارد صفحه کانفیگ میشی. تو این حالت فقط میتونی یسری تنظیمات ساده رو انجام بدی. باید با نام کاربری admin و رمز Hua1234@ وارد بشی
سلام. بنظر میرسه صفحات قبلو مطالعه نکردید. به دوستان عرض کردم که این مودم فقط با username:user و password:user وارد میشه.