منم دچار همین مشکل شدم الان، ولی فکر میکنم فقط مودم هایی که از مخابرات میگیریم اینجوریه
Printable View
منم دچار همین مشکل شدم الان، ولی فکر میکنم فقط مودم هایی که از مخابرات میگیریم اینجوریه
به احتمال زیاد این مودم طوری قفل شدند که با فقط با مخابرات و تنظیمات اون کار کنند . بهترین راه تماس باهاشون در این زمینه هست .نقل قول:
دوست عزیز مشکل مودم شما نیست. مشکل کاربری هست که انتخاب کردی. این مودم دو سطح کاربر داره یه یوزر و یه ادمین. با یوزر و پسورد زیر لاگین کننقل قول:
Admin
Hua1234@
دوست من،فقط با Username:user و password:user وارد میشه.نقل قول:
من این مودم را با همین کاربری و پسورد توانستم کانفیگ کنم
user:admin
pass:@Hua1234
کاربر user محدود است.در صورتیکه با نام کاربری admin و پسورد ذکر شده وارد نشد دکمه ریست مودم را برای چند ثانیه نگه دار تا به تنظیمات کارخانه برگردد و با این نام کاربری و کلمه عبور امتحان کن.
خدمت دوستان عرض کنم که اگه صفحه 1 رو مطالعه بفرمایید،همه این کارها انجام شده.نقل قول:
واقعا عجیب هست. بهترین راهکار "مال بد بیخ ریش صاحبش هست ".ببرید پس بدید یکی دیگه بگیرید
با سلام اتفاقا من هم به همین مشکل برخوردم ممنون میشوم پاسخی ارسال شود اگر خودم پیداش کردم تا چند روز آینده ارسال میکنم
UserName: admin
password: @Hua1234
100%تضمینی خودم تست کردم جواب داده 100%
با سلام
یکی ازدوستان ازمودم سالم خودش یه بکاپ تهیه کنه بعد فایل بکاپ را همینجا آپلود کنه بعدش شما زحمت بکش دانلودش کن وبعدازدانلود رومودم خودت ریستور کن مشکل حله برادرمن .یا علی
بای بای:great: