رمزش رو خودتون عوض نکردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p22p22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم یکبار ریستش کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوستان من مودم زاکسل دارم مدل p-660hw-t1 v3
الان میخوام رمز عبور وای فا رو عوض کنم وارد تنظیمات نمیشه که بتونم این کارو انجام بدم
در ضمن مودم از نظر اتصال به کامپیوتر و وای فا هیچ مورددی نداره فقط قصد ورود به این قسمت
و تغییر رمز وای فا و دارم
هر چی admin میزم میگه اشتباه هستش وارد تنظیمات نمیشه
آخرین ویرایش توسط nima441 در تاریخ 29-01-15 انجام شده است
|
|
رمزش رو خودتون عوض نکردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p22p22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم یکبار ریستش کنید.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 18-09-15 انجام شده است
1234 تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط p22p22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-01-15), nima441 (29-01-15)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از دوستانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی لطف کردی آقا امید ممنون مشکل برطرف شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima441 در تاریخ 29-01-15 انجام شده است
AMD>INTEL (29-01-15), M3RS4D 50062 (29-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks