فقط حتما از این پوشه حتما C:\Users\USER کپی بگیر که مطمئنم بشم که اطلاعات کامل داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط حتما از این پوشه حتما C:\Users\USER کپی بگیر که مطمئنم بشم که اطلاعات کامل داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
خخخخخخخخ الله اکبر خخخخخخخخخخخخ هووووووووف
داداش ممنونم از اینکه لطف کردی وقتتو بهم دادی انشاالله هیچوقت کارات گیر نکنه
خیلی آقایی تشکررررر
M3RS4D 50062 (23-01-15)
مشکلتون حل شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پستتون یعنی چی؟ من متوجه نشدم؟ببخشید دوستان ؛ من سر فصل موضوع رو اشتباهی نوشتم همینجا از همه عذر میخوام و
تصحیحش میکنم :
نصب نشدن مودم تی پی لینک بخاطر مشکل داشتن خدا با من !!!!
- - - Updated - - -
ببخشید دوستان ؛ من سر فصل موضوع رو اشتباهی نوشتم همینجا از همه عذر میخوام و
تصحیحش میکنم :
- - - Updated - - -
تصحیحش میکنم :
animo (23-01-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداشی ، فداتشم اگه حل میشد که دیگه اسمشو مشکل نمیذاشتن !!!
دادا اینو ببین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا راه حلش چیه؟
توضیح بدید دقیقا چه کارهایی انجام دادید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
animo (23-01-15)
خوب شما الان درایورش رو نصب کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Apacer (23-01-15)
|
|
Intel Fan
سلام
usb را به تمام usb های کامپیوترتان امتحان کنید.
animo (28-01-15)
کاربر شهرسختافزار
تصحیحش میکنم :
- - - Updated - - -
تصحیحش میکنم :
- - - Updated - - -
تصحیحش میکنم :
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks