پاور سیستمتون چیه . بیشتر خرابی ها USB به دلیل پاور مشکل دار هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
محددا سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز پاورش گرین هستش البته یک پاور دیگه هم دارم
آقا راستی ی چیزی بگم ؛ هفته پیش که خیلی عصبی بودم زنگیدم به این چیز ، ببخشید رایانه کمک
خلاصه با حرف و حدیث کارم پیش نرفت!!!! آخرش کار به جایی رسید که طرف اومد رو سیستمم
اما خدایی بعد از 1 ساعت بازم نتونست درستش کنه !!!! یارو قاطی کرده بود خخخخخخ
خلاصه که مشکل خیلی مهندسیه مثل اینکه !!!!!
وقتی شناسایی نمیشه چی رو میخواد درستش کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
animo (22-01-15)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش گلم مثلا قرار بودش مشکل رو حل کنه و کار مارو درست کنه !!!! خخخخ که نشد
حالا هم به فرمان این دوست گلمون ، ویندوز رو عوض میکنم ببینم چی میشه انشاالله
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش گلم ، نوکرتم خیلی آقاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایر فاکس ؛ اپرا ؛ اکسپلوور ؛ همین کروم ؛ اسپارک ؛ سفری ؛ و این آخری هم Maxthon cloude browers
چون اسمشو نمیدونستم خارجیشو نوشتم داداش این مرور گرامه + یاهو مسنجر + تلگرام + اسکایپ
بقیشم ولش کن دیگه ، شرمنده بخدا عذر میخوام
- - - Updated - - -
سلام داداش گلم ، نوکرتم خیلی آقاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایر فاکس ؛ اپرا ؛ اکسپلوور ؛ همین کروم ؛ اسپارک ؛ سفری ؛ و این آخری هم Maxthon cloude browers
چون اسمشو نمیدونستم خارجیشو نوشتم داداش این مرور گرامه + یاهو مسنجر + تلگرام + اسکایپ
بقیشم ولش کن دیگه ، شرمنده بخدا عذر میخوام
مسنجرات که روی خود سرور هست. نیازی نیست کپی بگیری ولی عزیز دل شما تو همه این مرورگر ها اطلاعات داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیتا های مرورگرها تو پوشه AppData هست به صورت ادرس زیر (این پوشه Hidden هست باید Show hidden کنی)
C:\Users\USER\AppData
ولی بنظرم شما از پوشه users یه کپی بگیر بعد راحت ویندوز رو عوض کن
فقط خواهشا همون درایور رو از سایتش دانلو کن و نصب کن .درایور های دیگه (حتی از درایور سنتر ماکروسافت هم نصب نکن) نصب نکنی که باز اینطوری میشه.
(من دارم میرم شب میام. اومدم اگه سوالی بود در خدمتم .)
موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش گلم
بله داداشی توی همشون ، تازه مرور گر هم کم آوردم خخخخخخخخخخخخخخخ
چشم ، پس من تعویضش میکنم حتما بهتون اطلاع میدم
بازم ممنون از لطفتون
M3RS4D 50062 (22-01-15)
فقط حتما از این پوشه حتما C:\Users\USER کپی بگیر که مطمئنم بشم که اطلاعات کامل داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز
خخخخخخخخ الله اکبر خخخخخخخخخخخخ هووووووووف
داداش ممنونم از اینکه لطف کردی وقتتو بهم دادی انشاالله هیچوقت کارات گیر نکنه
خیلی آقایی تشکررررر
M3RS4D 50062 (23-01-15)
مشکلتون حل شد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این پستتون یعنی چی؟ من متوجه نشدم؟ببخشید دوستان ؛ من سر فصل موضوع رو اشتباهی نوشتم همینجا از همه عذر میخوام و
تصحیحش میکنم :
نصب نشدن مودم تی پی لینک بخاطر مشکل داشتن خدا با من !!!!
- - - Updated - - -
ببخشید دوستان ؛ من سر فصل موضوع رو اشتباهی نوشتم همینجا از همه عذر میخوام و
تصحیحش میکنم :
- - - Updated - - -
ببخشید دوستان ؛ من سر فصل موضوع رو اشتباهی نوشتم همینجا از همه عذر میخوام و
تصحیحش میکنم :
animo (23-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks