کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان خسته نباشید
من این مشکلمو توی چندتا فروم گفتم متاسفانه کسی نتونسته کمکی کنه!!!!
خواهشا اگه کسی میدونه لطف کنه منو راهنمایی کنه
درایو رو نصب کردم اما انگار یواس پی رو نمیشنتسا!!!! هیچی به هیچی
جیکارش کنم بعدشم عذر میخوام کارت شبکه نه مودم!!!
آخرین ویرایش توسط animo در تاریخ 16-01-15 انجام شده است
|
|
animo (17-01-15)
درایور رو بر اساس ورژن دانگل از لینک زیر بگیرید
150Mbps Wireless N USB Adapter TL-WN727N - Welcome to TP-LINK
به هیچ عنوان به usb جلوی کیس وصل نکنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام و خسته نباشید
داداش های گلم درایوشو دارم هم بروزه هم مال خودشه !!!
مشکل اینجاست که لامصب اصلا نمیشناسدش!!!
ببخشید منظورم اینه که وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!
تمام خونه های یو اس پی مادر بورد رو از اول ریختم و آپدیتش کردم
ولی بازم انگار نه انگار !!!!
در حالیکه همین کارت شبکه رو 3 یا4 هفته پیش رو همین سیستم ریختم و باهاشم کار کردم مشکلی نبود
جان امام حسین ببینین بنظرتون مشکل از چیه؟ بخدا دیگه دارم کفری میشم با چکش میزنم خوردش میکنم
- - - Updated - - -
سلام و خسته نباشید
داداش های گلم درایوشو دارم هم بروزه هم مال خودشه !!!
مشکل اینجاست که لامصب اصلا نمیشناسدش!!!
ببخشید منظورم اینه که وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمیافته!!!
تمام خونه های یو اس پی مادر بورد رو از اول ریختم و آپدیتش کردم
ولی بازم انگار نه انگار !!!!
در حالیکه همین کارت شبکه رو 3 یا4 هفته پیش رو همین سیستم ریختم و باهاشم کار کردم مشکلی نبود
جان امام حسین ببینین بنظرتون مشکل از چیه؟ بخدا دیگه دارم کفری میشم با چکش میزنم خوردش میکنم
راستی یک سوال دیگه : فرق درایو با یولیتی چیه؟
جفتشم دارم کدومشو بریزم قبلا درایو رو ریخته بودم
آخرین ویرایش توسط animo در تاریخ 17-01-15 انجام شده است
درایو که برنامه ای هست که سخت افزار رو به ویندوز معرفی میکنه و راه کار ها و تابع هایی که میگه اگه فرمان فلان رو دریافت کردی فلان کار رو انجام بده (علتشم اینکه این رنامه تو ویندوز نیست که براش جداگونه درایور تولید میکنن)
یولیتی هم یه سری برنامه جانبی هست برای کارت شبکه تون مثلا میزان ترافیک رو نشون میده یا سری امکاناتی مثل سرچ و اینجور چیزا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما ویندوزتون رو عوض کن و بدون این که هیچ درایور دیگه ای از این کارت شبکه رو نصب کنید این درایور رو نصب کنید
http://www.tp-link.com/resources/sof..._V4_131203.zip
مشکلتون به احتمال 90 درصد حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی به کیس متصل میکنید . صدای وصل شدن میاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر صدایی نمیاد . خرابی دانگل مطرح هست . اگر گارانتی دارد باید به گارانتی فرستاده شود.
animo (21-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام داداش گلم ، خسته نباشی عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخش این چند روز مشکل داشتم نتونستم خدمت برسم
آفرین داداشی ، اصلا صدا مدا نمیاد خبری نیستش انگار !!!
جان مولا بیخیال !!! گارانتی کجا بودش اگرم داشته تا حالا تموم شده !!!
بعدشم بخدا کار میکرد آخه!!!! کاریش نکردم که بسوزه یا بشکنه و یا .....
بازم هر چی شما امر کنید ، کجا باید ببرمش؟ نمایندگیش کجاست؟
بعدشم خرجش چقدر میشه؟ اصلا ارزش داره ببرم برای تعمیر؟
پاور سیستمت چیه ؟ 80% خرابی قطعات USB از پاور هست .
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 21-01-15 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داداش خوشگلم ، خسته نباشید
چشم ، شما اگه صلاح میدونین که عوض بشه و کار میکنه چشم عوضش میکنم فقط ی سوال دارم :
من یکسری اطلاعات مهم روی مرور گرهام و برنامه هایی که به نت وصل میشن دارم ؛ چطوری میتونم این اطلاعات رو
جوری کپی کنم که وقتی ویندوز ریختم به راحتی برنامه هام عمل کنه؟؟؟؟؟؟
اگه این لطف رو در حقم بکنین و راهنماییم کنین 2 ساعته ویندوز و عوض کردم
بازم ممنون از لطفتون
مرگراتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط animo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو چه مرورگر هایی اطلاعات دارین؟
اسمشون رو بنویسید تا بهت.ن بگم از چه پوشه هایی کپی بگیرید که همه اطلاعات ذخیره شده تو مروگرتون رو کپی بگیرید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks