سلام دوستان من یک مودم ADSL Alfex دازم خوب روش که خبری از مدلش که نیست ! نوشته مودم ADSL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ! حالا بماند ! خبری از سایت شرکت سازنده نیست . فقط سایت نمایندگی هست که خودشو به جای سازنده جا زده .من که فکر میکنم مارک الفکس تنها یک مارک فقط باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . من بازش کرده البته توش که بد به نظر نمیرسید چیپ ش broadcom بود که چیپ خوبی در ضمن میتونم بگم که این مودم ها همشون یکی هستن :
asus 602
dlink دوپورت
td8811
alfex combo
چون : Board ID:96338L-2M-8M
همشون یکی هست ! میتونید تست کنید .
من خودم TP_LINK و alfex رو تست کردم هیچ فرقی نداشت منظور ام setup هاشونه !
راستی این مودم من چون خبری از کسی که ساختش نیست پس به کل گذینیه توی ستاپ که نوشته اپدیت کلا الکی ی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اگر اطلاعاتی در موردش ذارن ما رو هم بی خبر نذارن > برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مودم کم بود رفتی سراغ چنین مودمی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این همه مارک خوب و سازگار با ISP های کشور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم چنین مارکهای باید اختصاصی یک شرکت یا ISP باشد
از اسمش که معلومه باید سفارش کشورهای عربی باشه این چینی ها زده براشون بنظرم برد اصلی و دم تشکیلاتش TP-LINK باشه و اینا ریمارک کردن