مشخصات مادربردتون رو بنویسید
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
Asrock 770DE3L
بایوس ورژن 1.50 تحت ویندوز رو بگیر و اپدیت کن . اپدیت تموم شد یکبار وارد بایوس بشو و تنظیمات رو دیفالت کن . نوع ویندوزت هم بنویس.درایور via رو که نصب کردی برای صدا برای چه تاریخی هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
windows 7 ultimate 64 bit
فعلا سیستم در دسترس نیست , تا برم خونه این کاری که گفتی رو انجام بدم
درایور سون 64 بیتی ساند via رو هم بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ftp://europe.asrock.com/drivers/AMD/...XP(V8100f).zip
-------------
|
|
کاربر شهرسختافزار
همرو اپدیت کردم ولی بعد از اینکه دیفالت کردم درست شد ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبل از اپدیت میتونستم با زدن هر دکمه ای رو موس و کیبورد کامپیوتر رو روشن کنم , الان دیگه تنظیمات عوض شده , هزچی گشتم پیدا نکردم , قبلا اتوماتیک اینجوری شده بود
در قسمت advanced و ارد گزینه acpi configuration میشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Siawayne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ps/2 keyboard on رو فعال کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks