seyed mamali (16-11-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام
مادبردم z97 است و تازه خریده ام ، و یک اسپیکر6کاناله logitech x530 دارم.
اما مشکل از وقتی یشروع شد که پس از نصب درایورها و نصب ویندوز 8.1 ، متوجه شدم صدای 6 کانال بیرون نمی آید . و فقط استریو در می آید .
تنظمات صدا روی 5.1 می باشد و درایور 3.90 هم از سایت asus پیدا کرم و نصب کردم ولی باز هم 6کاناله صدا بیرون نیامد . درایور 3.75 هم اینچنین بود .
بدون دایور هم صدای 5.1 فقط استریو بیرون می آید. از جدیدترین آهنگ ایرانی و خارجی با کیفیت 320 هم استفاده کردم .
chip reatek 892 می باشد . 6 کانال به صورت تک تک امتحان کردم و مشکل از realtel chip نمی باشد .
seyed mamali (16-11-14)
|
|
درایور قبلی رو کاملا پاک کنید .با درایور sweeperبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezanurse826 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور 2.73 رو از تاپیک زیر دریافت کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...d-audio-50718/
*MoJtAbA* (16-11-14), Rezasam1 (17-11-14), seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
امیدجان پسر داییم این مشکلو داره....اون با فیش های معمولی اسپیکرش کار میکنه(شش تا کانال سه تا فیش میخوره پشت مادر برد)پشت مادر سه تا فیش وجود داره....
یه کم کاملتر توضیح میدین؟
Rezasam1 (17-11-14), seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
با آهنگ و فیلم نمیشه تست گرفت باید با یه چنین محیطی تست بگیری:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست میگم امید جان؟
امید جان الآن که دارم فکر میکنم میبینم که پسر دایی من هم ویندوزش8 بود که به این مشکل برخورد کرد...وزمانی که من هم ویندوز 8 داشتم این مشکلو داشتم...البته الآن اسپیکرم 2 کانالست ،،،، 6 کانالرو دادم پسر داییم ، که اونم نت.نست راهش بندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه:به نظرت مشکل از ویندوز 8 نیست؟
- - - Updated - - -
اینو جدی میگم چون منم تو ویندوز 8 به هیچ عنوان نتونستم 6 کانالو فعال کنم؟خیلی جالبه
|
|
ویندوز 8 چون پنل خود realtek وجود ندارد . باید از توی کنترل پنل قسمت sound قسمت playback و speaker config چک کنید روی 5.1 ست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از نصب درایور این کارو انجانم بدیم یا فرقی نداره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه قرار باشه درایور قبلیرو پاک کنیم باید از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟
تو تاپیک که لینک دادم این مورد رو اشاره کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezanurse826 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما نمیتونید موزیک های استریو را به صورت چند کاناله بشنوید
اگر در کنترل پنل هر باند به صورت مجزا تست میشه و درسته. شما باید موزیک 5.1 کاناله دانلود و پخش نمائید تا بتونید از همه باندها صدا داشته باشید
البته به ندرت آلبومی به صورت دالبی تهیه و منتشر میشوند ولی فیلم های نسبتا زیادی به این شیوه تهیه میشوند که میتونید از آنها لذت ببرید
AMD>INTEL (17-11-14), M3RS4D 50062 (17-11-14), mehrdad_ab (17-11-14), Rezasam1 (17-11-14), SOHR@B (17-11-14), مهدی بهادرفر (17-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks