مثل اینکه هنوز منظور من رو درک نکردی کسرا جان .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور من از اون عبارات هیچ ربطی به Codec های Realtek نداشت . منظور من مولفه های بودند که در افزایش کیفیت صدای یک کارت صدا نقش دارند .آخه دیدم همچین با آب و تاب داری از Realteck حرف می زنی و القاب high Definition و فیلتر های بسیار بسیار دقیق و
شما تو پست اولتون تو این تاپیک طوری اشاره کرده بودید که من یا هر خواننده دیگه ای ، کیفیت و روی هم رفته Performance یک Sound Card رو به توانایی در پخش صدا در Sample Rate و Bit Depth بالا برداشت می کرد .
من تو این پست خواستم شبهات موجود رو رفع کنم . هدف اصلی من هم از گذاشتن اون عکس از تنظیمات Realtek ALC883 هم همین بود که اشاره کنم به اینکه Sample Rate یا Bit Depth ی که شما نام بردی ، در یک چیپ Codec معمولی 10- 15 دلاری هم پیدا میشه و این مشخصات به هیچ وجه نمی تونه عاملی برای برتری یک Sound Card باشه .
منظورت همون Realtek خودمونه دیگه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدRealteck
پیش خودم فکر کردم ، شاید کمپانی جدیدیه و من خبر نداشتم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks