برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقایی
کلا من از بحث در مورد کارت صدا و ادوات صوتی خیلی لذت میبرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه دیدم همچین با آب و تاب داری از Realteck حرف می زنی و القاب high Definition و فیلتر های بسیار بسیار دقیق و ... اینا بش میدی تازه اون عکس تنظیمارو هم که گذاشتی دیگه یکی ندونه خیال میکنه RealTech الان آخرشه ...
از عمدم این کارت X-Fi رو آوردم چون اون مشخصاتی که از RealTeck آوردی تو اون عکس با کارت صداهای حرفه ای مثه این دقیقا برابری میکنه (البته رو کاغذ) ولی تو عمل چون خودم باش کار کردم و با Realteck مقایسه کردم , میدونم تفاوت کیفیت در چه حدیه!!!!
منظورم از فیلترای دیجیتالی همین Digital signal processing (DSP) هست که خودتم گفتی ... که بیشتر کارش Convert سیگنالای آنالوگ به دیجیتال هست مثه DAC تا تصحیح فرکانسی اونم به صورت Embeded با سخت افزارای پردازش صدا چون الگوریتمهای DSP رو CPU اجرا میکنه .
ولی اون شتاب دهنده صوتی (همون چیپ) که quantization (نگاشت یک بازه به مجموعه محدودی از مقادیر) صدا رو انجام میده هر چی X-Ram بیشتر و رزو لوشن بیشتری داشته باشه خب مسلما خروجی با دقت تر و واضح تر و بهتری داره ... محاسباتشو خودش مستقلا انجام میده زیاد سوار CPU نیست ... به همین خاطر قیمتا یکم بالا میره .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks