moh3n_o631 (11-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
Wireless هزینه ی بالایی داره + پهنا باند مثل همون ADSL بهت میدن + به مسافت هم خیلی بستگی داره !وایرلس چطوره ؟ بهتر از adsl هستش(سرعت بارگذاری صفحات و دانلود)؟ به چه چیزایی بستگی داره ؟
کلا تا ADSL در دسترس داری Wireless نمی صرفه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moh3n_o631 (11-09-09)
مودم adsl وایرلس دار هست ؟
اخه میخوام با گوشیم یا لبتاپ از اینترنت adsl استفاده کنم
تا په فاصلهای رو ساپورت میکنه ؟ قیمتش چقدره ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز . بله مودم ADSL & Wireless هم هست . من خودم D-Link مدل 2640 رو خريدم و 4 تا پورت LAN و اينترنت بي سيم داره كه تا 50 متر جواب ميده من لپ تاپم رو با wireless كانكت كردم . با wireless خيلي حال ميده هر كجاي خونه كه لپتاپ رو ببري تو اينترنت هستي . قيمتش هم من تو شهر خودمون ( كرج ) 85 هزار تومن خريدم .
اينم عكسش : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من ADSL رو از شاتل گرفتم . سرویس 128 ECO ماهیانه 13900 تومان .
ولی الان 2 ماهی هست که سرعت دانلود download rate من رو 60kb,s هست . اوایل که ADSL گرقنم Download rate .16 kb.s بود حالا منم دیگه چیزی به شاتل نگفتم . خلاصه که خیلی راضیم ازش . .
moh3n_o631 (11-09-09)
ممکنه ! چون قبلا یه تلفنی داشتیم که هر وقت از یه حای دیگه خونه بهش سیم تلفن رو وصل میکردیم خط یا قطع بود یا افتضاح !شاید مشکل از سیم کشی ساختمان باشه!(قبلا تجربه کردم)
برای رفع مشکل چکار کردی ؟ اشکال از نوع سیم بوده ؟ از چی بوده ؟
مشکل من از بین رفتن روکش سیم در مسیر بود که سیمو عوض کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه میتونین مودمو به اول سیم ومحل واردشدنش به ساختمان وصل کنینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید با این کار اگه مشکل از سیم کشی باشه مشخص میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا ول کنید . تو ایران صرفه با اینه از همون دیال اپ لاک پشتی استفاده کنید!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks