با سلام. برای کامپیوتر رومیزی با ویندوز xp درایور کارت شبک میخوام. مدل P35-158-19W9, onboard Asus motherboard
هر چی سرچ میکنم پیدا نمیشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. در ضمن این سیستم اینترنت نداره!
کاربر شهرسختافزار
با سلام. برای کامپیوتر رومیزی با ویندوز xp درایور کارت شبک میخوام. مدل P35-158-19W9, onboard Asus motherboard
هر چی سرچ میکنم پیدا نمیشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. در ضمن این سیستم اینترنت نداره!
آخرین ویرایش توسط yas313 در تاریخ 16-04-14 انجام شده است
|
|
مدل دقیق مادربرد رو از روی مادربرد بنویس تا بهتر بتونم راهنمایی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-04-14)
کاربر شهرسختافزار
مدل مادربرد P5AD2-E هست. مشکل درایور حل شد سیدی شو پیدا کردم.اما میخوام بدونم این مدل مادربرد ویندوز 64 بیتی رو هم ساپورت میکنه چطوری بفهمیم؟ میخوام روش سرور 2008 نصب کنم.
*MoJtAbA* (18-04-14)
کاربر شهرسختافزار
چطور یک سرور 2008 میتونم نصب کنم؟ ممنون
کلا این مادربرد و سخت افزار فعلی شما برای سرور 2008 مناسب نیست . در ضمن فکر میکنم 2003 سرور کاملا پاسخگو شما باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yas313 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (20-04-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks