سرعت asdl چنده؟تست بگیر اپلود و دانلود سرعت نت چنده؟ تو گوگل سرچ کن speed test یه تست بزن.....اگه میتونی و مودم adsl+ داری نت سرینو بگیر از مخابرات (زنگ بزن مخابرات مدل مودم و قیمت های سرینو رو بگو ببین میشه و مصرفه بگیری.....بالاترین سرعت و بگیر)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همگی دوستان.
وقتتون بخیر باشه.
من شهر فردیس زندگی میکنم و سال هاست نت مخابرات دارم. اما اختلال شدید دارم یعنی مثلا تا نزدیک 10 بار در روز یا بعضا بیشتر.
از ساعت 8 شب به بعد هم هم اپراتور های موبایل (همراه اول و ایرانسل) شدیدا دچار مشکل میشن و عملا کار خاصی نمیتونم بکنم باهاشون به واسطه اختلال شدید.
خواستم عوض کنم شرکت اینترنت رو و به شاتل تغییر بدم اما رانژه ناموفق بود و مخابرات اجازه نداد. مودم هم بغل اون محل تلفن هست، با کابل لن و سوییچ به کامپیوتر و لپ تاپ وصله. نت ADSL.
نه میتونم برای گیم روش حساب باز کنم، نه برای دانلود. سرعتش هم افتضاحه. فیبر نوری هم نمی کشن و معلوم نیست کی میخوان انجام بدن و نمیتونم به امید اون بمونم.
نمیدونم مودم سیم کارتی بخرم، چی کار کنم براش. جالبه چند روز اول سرویس مشکلاتشون کمه شدیدا ولی بعد 5-6 روز همینطور میشه. هیچ وقت هم گردن نمی گیرن که مشکل دارن و همیشه از طرف منه انگار.
اگه واقعا راهی میدونین، لطف میکنید بفرمایید.
سرعت asdl چنده؟تست بگیر اپلود و دانلود سرعت نت چنده؟ تو گوگل سرچ کن speed test یه تست بزن.....اگه میتونی و مودم adsl+ داری نت سرینو بگیر از مخابرات (زنگ بزن مخابرات مدل مودم و قیمت های سرینو رو بگو ببین میشه و مصرفه بگیری.....بالاترین سرعت و بگیر)
UsualUser (10-08-26)
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیز.
سمت ما VDSL پشتیبانی نمیشه. پیگیری کردم.
اینم تصاویر speed test. سرعت فعلی من 16 مگ هست، رو کامپیوتر زد 8 مگ، رو لپ تاپ نزدیک 16. همین الآن هم خواستم بفرستم عکس هارو، دو بار قطع شد نت ام. در ضمن هر دفعه که سایت رو ریلود میکردم سرور optimal عوض میشد. قبلا یادمه اینطور نبود. خیلی سر در نمیارم:
این چیزها رو نشون میداد برای سرور:
TCIPars Abr Toseeh Ertebatat Company
Zi-Tel
Pishgaman
Could not fetch the server list
Mizban Dade Pardis
Webdade
image_2026-08-10_12-13-49.png
1405-05-19 12_21_42-Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test — Mozilla Firefox- La.png
آخرین ویرایش توسط UsualUser در تاریخ 10-08-26 انجام شده است
منم 16 داشتم تغییر دادم به خاطر سرعتش VDSL گرفتم بهتر شد ......سرویس سیمی نت دیگه میبینی یه اتصال کوچیک تو سیم ها یا نویز کوچولو سرعت رو میاره پایین.. چک گن ببین جای اتصالی و قطعی یا اختلالی تو ورودی سیم ها به اسپلیتر و مودم نداری؟یا سم کشی خط تلفن ورودی به خانه مشکلی نداری؟ ....حالا بازم سوال کن اگه سورینو VDSLخواستی بگیری سرعت بالا بیگر ....یه سرچ کن تو نت ببین قیمت ها رو از ماخابرات هم امار بگیر......قیمت و خرید تعرفه های VDSL اینترنت مخابرات
UsualUser (10-08-26)
کاربر شهرسختافزار
احتمالا از سیم ما هم باشه.
خیلی وقته وقت نشد چک کنم.
رفتم مرکزش گفتن سمت ما VDSL پشتیبانی نمیشه.
به 2020 زنگ میزنی همه چی رو میگن پشتیبانی میشه. دفعه قبلی سر فیبر نوری هم ایستگاه منو گرفتن.
بعد رفتم مرکزش گفتن نه فیبر کشیدن اونجا نه VDSL پشتیبانی میشه.
مرسی عزیز بابت راهنماییت. دنبال راه دیگه ای به جز مخابرات میگردم که مجبور نباشم با اینترنت بی خودشون سر و کله بزنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks