از دیوایس منجر دیزیبلش کن البته تو 7 شاید بشه ! تو 7 نصبش کردی
آقایون یه تی وی کارت اکسترنال دارم که درایور ویندوز 8 به بالاتر رو نداره
تا تو ویندوز 7 هستم ، مشکلی نیست اما وقتی بیام تو ویندوز 8.1 و دوباره برم تو 7 دیگه کار نمیکنه تا وقتی که سیستم رو خاموش کنم و برق پاور رو صفر کنم و تی وی کارت رو دربیارم و دوباره جاش بزارم و مستقیم برم تو 7 تازه خوب شه
نمیدونین مشکل از کجاست و چرا هر وقت تو 8 میرم و بد میرم تو 7 قات میزنه و چی کار باید کرد؟
|
|
از دیوایس منجر دیزیبلش کن البته تو 7 شاید بشه ! تو 7 نصبش کردی
SajjadKhati (07-11-14)
تو ویندوز 8 هم دیسیبل کردم هم uninstall اما بازم وقتی تو 7 میرم ، این مشکل هست
البته از اولش فک کنم این مشکل وجود داشت
سجاد جان مادربردت چی بود؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بایوسهای جدید عمل دیتکت کردن دیوایسها برای ویندوز 8 به بالا درست انجام نمیشه
به عبارتی سیستم برای اینکه سریعتر بالا بیاد یه سری دیوایسها را به صورت پیش فرض اکتیو حساب میکنه و موقع بوت آنها را مجددا راه اندازی و تست نمیکنه
معمولا در بایوس یه آپشن وجود داره که به بایوس اعلام میکنه ویندوز نصب شده 8 به بعد است یا ویندوز قدیمی
اگر مادربردتون جدید باشه و این آپشن را در بایوس تنظیم کنید احتمالا مشکلتون حل میشه ( البته سرعت بوت ویندوز 8 پائین میاد )
mehrdad_ab (07-11-14), SajjadKhati (07-11-14)
H97-D3H هه
تو مادربرد قبلی هم همینطور بود . اونم جدید نبود
انگار مشکل پایه ای ویندوز 8 هه
آره تو مادربرد همچین گزینه ای هست اما رو ویندوز 8 برام تنظیم نیست
چرا مشکلات من تو انجمن همش تک هه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-12-14 انجام شده است
nima_hl (07-11-14)
سجاد جان برای اینکه خودتم تکی گلپسر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (07-11-14), mehrdad_ab (07-11-14), SajjadKhati (07-11-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
|
|
آقایون ، الان بعده این مدت ، رو usb2 هم که میزارم همین مشکل رو داره
البته با این تفاوت که وقتی از ویندوز 8.1 ریست میکنم و میرم رو ویندوز 7 وگرنه مشکلی نداره
وقتی هم که فقط کابل آنتن رو ازش جدا میکنم درس میشه .
به نظرم هر چی هست ، زیر سر این کابل آنتن هه هست
کابل آنتن آخه مگه چشه؟
SajjadKhati (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
tv cart جنس و با گیرایی توپ چی سراغ داری و بگیرم؟
این tv cart از گیراییش خیلی راضی هستم اما قیمتشم یه کم بالا بود . حدود یه سال پیش خریدم 70 تومن
قیمت برام مهم نیست
سازگاری با سیستم عامل ها مخصوصا 8.1 و گیرایی و کیفیت اش برام مهم هه
چی بگیرم؟
این مدل هم PinAvid Techno Art هه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 05-12-14 انجام شده است
SajjadKhati (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks