نرم افزار خودش چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط grayman2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزی که نصب کردید ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
یک کارت کپچر خریدار کردم . وهدفم اتصال یک دوربین آنالوگ (که متاسفانه هیچ مشخصاتی ازش ندارم) به کامپوتر و ضبط تصاویر هست . ولی درایورش نصب کردم ولی وقتی نرم افزار خودش رو باز می کنم پیغام میده کارت کپچر به کامپیوتر متصل نیست . با نرم افزار هتد دیگه ای هم نتونستم تصویر بگیرم . (البته اون نرم افزار ها دوربین رو می شناختن ولی هیچکدوم تصویر دریافت نکردن )
STK1160 Grabber
|
|
نرم افزار خودش چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط grayman2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوزی که نصب کردید ؟
grayman2009 (19-12-14), مهدی بهادرفر (19-12-14)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز seven 32 bit و seven 64 bit
امتحان کردم نشد
نرم افزار خودش
MultiViewer
هست
این رو یک تستی بزن برای کپچربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط grayman2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VideoCaptureMaster
دانلود Video Capture Master v7.1.0.263 - نرم افزار گرفتن فیلم از محیط
و این
http://www.kworld-global.com/uploads...ia_Center.html
grayman2009 (19-12-14), مهدی بهادرفر (19-12-14)
کاربر شهرسختافزار
این نرم افزار ها هم کار نکردند . هردو اینها ارور می دن که کار کپچر به سیستم کانکت نیست .
نکته اینکه درایور خود سی دی دستگاه نتونستم نصب کنم برای همین یک درایور از اینترنت گرفتم ولی تو دوایس منیجر کارت کپچر شناخته شده هست .....
به نطر شما مشکل چیه ؟
مشکل درایور هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط grayman2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (19-12-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks