مهندس جان . من تو پست قبلم نخواستم که پیاز داغ چیپ های Realtek رو زیاد کنم . تو پست 2 همین تاپیک هم به سعید گفتم که حتی یک Sound Blaster معمولی رو هم به Realtek ALC888 ترجیح می دم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K A S R A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه تو این چند ساله اخیر که سیستم های صوتی Creative بیشتر تو ایران شناخته شدند ، هر کسی دنبال سیستم حرفه ای صدا باشه ، می دونه یکی از بهترین انتخاب ها ، همین Creative هست .
منظورت رو دقیق متوجه نشدم . منظور من فیلترهای سخت افزاری بود که توسط خود چیپ DSP کنترل میشه .فیلتر هایی هم که میگی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و دردی و دوا نمیکنه ... (منظورم فیلترای دیجیتالی هست) که نمیتونه کاملا نویز رو از بین ببره
در کل من به هیچ وجه نخواستم حتی بین این کارت صدای حرفه ای 150 دلاری با کلی چیپ DSP و DAC که شما لینکش رو دادی با یک چیپ Codec ساده حداکثر 10 - 15 دلاری Realtek مقایسه ای داشته باشم . LOL
شما چون تو پست قبلیتون چون خیلی سطحی اشاره کردید ، احساس کردم خواننده این تاپیک در آینده ، احتمالا کیفیت یک کارت صدا رو شاید فقط به مشخصات Sample Rate و Bit Depth محدود کنه .
به خاطر همین امر خواستم تا مسائل دیگه رو هم مطرح کنم . که شما تو آخرین پستتون به روشنی مسائل رو تشریح کردید .
در صحت عرایض شما هیچ گونه شکی وجود نداره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks